EN

Microsoft SQL Server 2012 Kapesní rádce administrátora

William R. Stanek


SQL Server 2012 bez zbytečných omáček
Jste administrátory a hledáte příručku, která by vám pomohla s každodenní správou SQL Serveru a vašich databází? Toužíte po přímočarých, efektivních a rychlých řešeních? Jeden z nejzkušenějších, světově uznávaných autorů přistupuje velmi prakticky k úkolům, které nutně řeší každý administrátor. Nabízí efektivní postupy, tipy a rady zaměřené na úspěšný výsledek činností. S touto příručkou bude vaše práce rychlejší a snadnější.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Microsoft SQL Server 2012 Pocket Consultant
Počet stran 544
EAN 9788025137970
Datum vydání 04.03.2013
Věk od 15
Formát 148x210 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,698
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Jste administrátory a hledáte příručku, která by vám pomohla s každodenní správou SQL Serveru a vašich databází? Toužíte po přímočarých, efektivních a rychlých řešeních?

Jeden z nejzkušenějších, světově uznávaných autorů přistupuje velmi prakticky k úkolům, které nutně řeší každý administrátor. Nabízí efektivní postupy, tipy a rady zaměřené na úspěšný výsledek činností. S touto příručkou bude vaše práce rychlejší a snadnější.

Kniha pokrývá mimo jiné tato témata:

- Správa skupin serverů a aktivity serveru

- Konfigurace služeb a nastavení

- Vytváření a správa databází

- Administrace zabezpečení – účty a role

- Práce se schématy, tabulkami a pohledy

- Správa tabulek, pohledů a indexů

- Automatizace rutinních činností

- Hromadná administrace serverů

- Sledování a ladění výkonu

Knihy z edice Kapesní rádce administrátora se vyznačují snadnou orientací v jednotlivých tématech, praktických tipech, upozorněních a příkladech řešení konkrétních problémů, s nimiž se při administraci můžete setkat.

O autorovi:

William R. Stanek, certifikovaný společností Microsoft jako Most Valuable Professional, má více než dvacetiletou bohatou praxi v oblasti pokročilého programování a vývoje. Je autorem více než stovky knih a hlavním autorem edice Kapesní rádce administrátora nakladatelství Microsoft Press. Jeho praktické rady již pomohly milionům administrátorů, vývojářů a síťových techniků na celém světě.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM