EN

ITIL 2011

Nadin Ebel


Stručná a praktická kniha shrnující pět svazků o více než 1500 stranách
S ITIL® můžete dosahovat významných úspěchů. Je však důležité přistupovat k tomuto komplexnímu tématu strukturovaně a systematicky. A právě k tomu vám může významně pomoci tato kniha. Může vám však sloužit i jako příručka při přípravě na certifikaci ITIL®. Jednotná struktura této publikace vám usnadní získání podstatných informací o procesech a funkcích, ale i o obecných aspektech fází životního cyklu služby. Poslední část knihy obsahuje proces neustálého zlepšování služeb v 7 krocích a slovník pojmů.

Detailní informace

Žánr administrace
Jazyk čeština
Původní název ITIL® 2011 – der Überblick
Počet stran 216
EAN 9788025137321
Datum vydání 12.11.2012
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,35
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Kdo alespoň jednou neslyšel hovořit IT odborníky o některém zvláště vydařeném projektu „ITIL“... Když je ale člověk takovému rozhovoru přítomný, začnou mu v hlavě možná klíčit následující myšlenky: „Jak to jen udělali, že byl ten projekt tak úspěšný?“ „Ve své firmě bych takového výsledku nedosáhl – nebo snad ano?“

S ITIL® můžete dosahovat významných úspěchů. Je však důležité přistupovat k tomuto komplexnímu tématu strukturovaně a systematicky. A právě k tomu vám může významně pomoci tato kniha přehledně shrnující pětisvazkovou originální publikaci o více než 1500 stranách. Může vám sloužit i jako příručka při přípravě na certifikaci ITIL®. Jednotná struktura této publikace vám usnadní získání podstatných informací o procesech a funkcích, ale i o obecných aspektech fází životního cyklu služby.

Kolektiv autorů se v knize věnuje mimo jiné správě:

– strategie, portfolia a financí služeb IT

– fází a principů návrhu služby

– katalogu, úrovně, dostupnosti a kapacity služeb

– cílů, plánování a podpory přechodu služby

– aktiv služeb a konfigurací

– releasů a provozního nasazení

– validace a testování služeb

– incidentů, problémů a přístupů

Poslední část knihy obsahuje proces neustálého zlepšování služeb v 7 krocích a slovník pojmů.

O autorech:

Kniha je společnou prací oddělení poradenství managementu se sídlem v Dortmundu. Vznikla pod vedením Pera Kalla. Tým, který na knize spolupracoval, se skládá ze zkušených strategických, procesních a organizačních poradců, kteří se na poli správy IT úspěšně pohybují již řadu let. Navíc někteří z nich dlouhodobě působí jako vedoucí velkých projektů správy IT a lektoři správy služeb IT.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM