EN

Microsoft Windows 8

Podrobná uživatelská příručka

Ondřej Bitto


Windows 8 v nejoblíbenější řadě uživatelských příruček
Chcete ovládnout Windows 8? Rádi byste se v krátkém čase naučili plně využívat nové funkce? Přestupujete ze starších verzí Windows a chcete se rychle sžít s novým ovládáním osmiček? Tento průvodce vám poskytne veškeré informace o instalaci, ovládání, nastavení a především využití Windows 8 k efektivní a bezproblémové práci, zábavě a komunikaci. S názornými postupy krok za krokem se rychle naučíte přesně to, co budete ke každodennímu používání vašeho operačního systému potřebovat.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr Windows
Jazyk čeština
Počet stran 328
EAN 9788025137765
Datum vydání 15.10.2012
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,52
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Chcete ovládnout Windows 8? Rádi byste se v krátkém čase naučili plně využívat nové funkce? Přestupujete ze starších verzí Windows a chcete se rychle sžít s novým ovládáním „osmiček“? Průvodce z nejoblíbenější řady uživatelských příruček v České republice vám poskytne veškeré informace o instalaci, ovládání, nastavení a především využití Windows 8 k efektivní a bezproblémové práci, zábavě a komunikaci. S názornými postupy krok za krokem se rychle naučíte přesně to, co budete ke každodennímu používání vašeho operačního systému potřebovat. Navíc lze k listování jejími stránkami přistupovat dvěma základními způsoby. Velice dobře poslouží jako referenční příručka, zároveň se však jejím úplným prostudováním může začínající uživatel stát profesionálem v ovládání Windows a jejich konfiguraci.

Kniha se mimo jiné věnuje těmto tématům:

– Převratné nové ovládání a práce se systémem

– Tvorba a správa uživatelských účtů

– Nastavení, přizpůsobení a zrychlení systému

– Hudba, video, fotky, televize v počítači

– Vytvoření drátové i bezdrátové domácí sítě

– Propojení Windows s mobilními zařízeními

– Internet Explorer – záložky, RSS, akcelerátory, výstřižky

– Správa počítače pomocí příkazového řádku

Kniha je následovníkem řady příruček k předchozím verzím Windows, jež se jako nejoblíbenější publikace k tomuto systému staly pomocníkem více než 250 000 uživatelů.

O autorovi: Ondřej Bitto je ve světě Internetu a počítačů zavedeným autorem. Na svém kontě má knihy o Windows 7 a Windows Vista a publikace zabývající se bezpečností a šifrováním dat. Mimo to aktivně spolupracuje se serverem Jnp.cz, Živě.cz a odborné články publikuje též v časopisu Computer.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM