EN

Když byl bůh králík

Sarah Winman


Příběh o lásce ve všech jejích podobách
Svět hlavní hrdinky Elly utvářejí ti, kdo ho obývají:rodiče, nejlepší kamarádka, králík zvaný bůh a její starší bratr Joe, se kterým jsou si velmi blízcí.Kniha, která pokrývá čtyři desetiletí a pohybuje se mezi předměstím anglického Essexu, divokým mořským pobřežím v Cornwallu a ulicemi New Yorku, poutavě vypráví o dětství, výstřednosti, temnějších stránkách lásky a sexu i o síle rodinných pout.

Detailní informace

Žánr román
Jazyk čeština
Původní název When God Was a Rabbit
Překladatel Petra Diestlerová
Počet stran 344
EAN 9788072466931
Datum vydání 17.09.2012
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,431
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Svět mladé Elly utvářejí ti, kdo ho obývají: milující, ale k uzoufání roztržití rodiče, nejlepší kamarádka s nezvladatelnými vlasy a podivuhodnými schopnostmi a samozřejmě králík zvaný bůh. Ellyino dětství je plné obyčejných i mimořádných okamžiků, které mladá vypravěčka popisuje a komentuje s dětskou naivitou i pronikavým postřehem. A v tomto čarovném dětství s temnými podtóny je pro Elly jedinou konstantou její starší bratr Joe.

O dvacet let později jsou Elly i Joe dospělí, ale stále střeží tajemství toho druhého a pořád jsou si velmi blízcí. Dokud jednoho jasného rána nedojde k mimořádné události celosvětového dosahu, která může zpřetrhat jejich pouto navždy.

Kniha, která pokrývá čtyři desetiletí a pohybuje se mezi předměstím anglického Essexu, divokým mořským pobřežím v Cornwallu a ulicemi New Yorku, poutavě vypráví o dětství, výstřednosti, temnějších stránkách lásky a sexu i o síle rodinných pout. Sarah Winman s citem, nadhledem a (mnohdy černým) humorem napsala pozoruhodnou knihu, která je nejvíc ze všeho příběhem o lásce ve všech jejích podobách.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM