EN

Kam za technickými památkami: Praha a střední Čechy

Milan Plch, Jan Pohunek


Výpravy za technikou pro celou rodinu!
Zajímá vás technika, ať už historická či současná? Chcete podniknout zajímavý výlet v Praze či středních Čechách a nevíte kam? Poradíme vám! Mlýny, doly, elektrárny, mosty, železniční tratě, technika vojenská i letecká, přehrady a vodní díla, řada drobných zajímavostí - to je jen malá ochutnávka z pestré nabídky výletních cílů. Publikaci doplňují stovky fotografií, přehledná mapa, kontakty a informace, které vám umožní naplánovat výlet podle vašich představ.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 104
EAN 9788026400943
Datum vydání 27.08.2012
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,441
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Zajímá vás technika, ať už historická či současná? Chcete navštívit zajímavá místa v Praze či středních Čechách, ale nevíte kde je hledat? Poradíme vám!

Muzea, mlýny vodní i větrné, doly, elektrárny, mosty, železniční tratě, technika vojenská i letecká, přehrady a vodní díla, řada drobných zajímavostí - to je jen malá ochutnávka z pestré nabídky výletních cílů. Lokality a místa jsme vybrali pro různé druhy výletů a výprav – u některých se dá strávit celý den, jiná si prohlédnete za krátkou dobu. Můžete vyrazit na rodinný výlet s dětmi nebo na náročnější výpravu, na své si zkrátka přijde každý. Publikaci doplňují stovky fotografií, přehledná mapa, kontakty a informace, které vám pomohou naplánovat výlet přesně na míru.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM