EN

Osvoboď nás od zlého

Kjetil Try


Komisař Lykke pátrá v mrazivém Oslu po chladnokrevném vrahovi
Desetiletá dcera Nadiji Hadzicové, která se do Norska přistěhovala z Bosny, najde po návratu domů svou matku mrtvou. Její tělo je rozpárané a naplněné pracím práškem. Blenda, a prádlo je bělejší, jak hlásá televizní reklama. Rasistický motiv je nasnadě – nebo měl snad vrah jiný důvod spáchat tak zrůdný čin? O Nadijině minulosti toho nikdo moc neví a komisař Rolf Lykke se svým týmem dlouho přešlapují na místě. Postupně se všechny důkazy kupí kolem jediného podezřelého, kterému však chybí to podstatné: moti

Detailní informace

Žánr detektivka
Jazyk čeština
Původní název Frels oss fra det onde
Překladatel Klára Winklerová
Počet stran 256
EAN 9788072466757
Datum vydání 02.04.2012
Věk od 15
Formát 125x205 mm
Nakladatelství MOTTO
Edice Detektivky
Hmotnost 0,358
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Komisař Lykke pátrá v mrazivém Oslu po chladnokrevném vrahovi

Desetiletá dcera Nadiji Hadzicové, která se do Norska přistěhovala z Bosny, najde po návratu domů svou matku mrtvou. Její tělo je rozpárané a naplněné pracím práškem. Blenda, a prádlo je bělejší, jak hlásá televizní reklama. Rasistický motiv je nasnadě – nebo měl snad vrah jiný důvod spáchat tak zrůdný čin?

O Nadijině minulosti toho nikdo moc neví a komisař Rolf Lykke se svým týmem dlouho přešlapují na místě. Postupně se všechny důkazy kupí kolem jediného podezřelého, kterému však chybí to podstatné: motiv. Kde se tedy skrývá pravda? Je vrah opravdu rasista, který si vyřizuje účty s přistěhovalci? Nebo se snad klíč k záhadě skrývá v Nadijině tajemné minulosti?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM