EN

Obnažená Paříž. Tajný život města

Stephen Clarke


Nahlédněte Paříži pod sukně!
Vydejte se na prohlídku s tím nejpovolanějším průvodcem, nahlédněte Paříži pod sukně a poznejte všechna její tajemství od módy, kinematografie a umění, přes byty a bagety, až po cvrčky v metru a čůrání na ulici. Jsou Pařížani opravdu tak hrozní, jak se tvrdí?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Paris Revealed
Původní jazyk angličtina
Řada Merde
Překladatel Štěpán Hnyk
Počet stran 320
EAN 9788025901373
Datum vydání 08.10.2012
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství PLUS
Hmotnost 0,443
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Po řadě úspěšných knih o Francii a Francouzích upřel Stephen Clarke svou pozornost k Paříži, Městu světla a jedné z nejnavštěvovanějších metropolí světa. Vydejte se na prohlídku s tím nejpovolanějším průvodcem, nahlédněte Paříži pod sukně a poznejte všechna její tajemství od módy, kinematografie a umění, přes byty a bagety, až po cvrčky v metru a čůrání na ulici. Jsou Pařížani opravdu tak hrozní, jak se tvrdí? Co pro ně znamená voda a proč se musí s jídlem mazlit? A jak je to se šampaňským, romantikou a sexem?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Merde"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Stephen Clarke

Stephen Clarke

Stephen Clarke (1958) je britský novinář a spisovatel žijící v Paříži. Jeho první román Merde! Rok v Paříži se stal světovým bestsellerem a dočkal se několika pokračování. Dále Clarke napsal mimo jiné ironickou příručku Tak pravil hlemýžď, netradičního průvodce po městě lásky Obnažená Paříž: Tajný život města a kuriózní životopis anglického krále Eduarda VII. Jeho Veličenstvo Bertie.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM