EN

Hovory s V.H.

Jiří Žák


Vzpomínky Jiřího Žáka na Václava Havla!
Publicista a herec Jiří Žák se v roce 2010 začal setkávat s dramatikem, filozofem a bývalým prezidentem Václavem Havlem a rozprávěl s ním o dění před i za oponou a o názorech na kulturu. Jejich společným cílem bylo vytvořit knihu na téma, které bylo Václavu Havlovi blízké. Tento záměr se už však bohužel nenaplní. Přesto zůstalo množství fragmentů, názorů a myšlenek, které stojí za to uveřejnit.

Detailní informace

Žánr životopis
Jazyk čeština
Počet stran 256
EAN 9788073886349
Datum vydání 20.02.2012
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,45
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Publicista a herec Jiří Žák se v roce 2010 začal setkávat s dramatikem, filozofem a bývalým prezidentem Václavem Havlem a rozprávěl s ním o dění před i za oponou a o názorech na kulturu. Jejich společným cílem bylo vytvořit knihu na téma, které bylo Václavu Havlovi blízké. Tento záměr se už však bohužel nenaplní. Přesto zůstalo množství fragmentů, názorů a myšlenek, které stojí za to uveřejnit. I proto Jiří Žák z těchto útržků sestavil svůj pohled na divadelní a literární tvorbu Václava Havla proložený autentickými dialogy, které spolu na toto téma vedli.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jiří Žák

Jiří Žák

Jiří Žák je herec, scenárista, milovník Francie a překladatel z francouzštiny. Prosadil se také jako spisovatel. Vystudoval DAMU a dlouhá léta byl členem pražského souboru Divadla na Vinohradech. Přeložil přes sto knih, mezi nimi i bestsellerové thrillery Bernarda Miniera. Sám je autorem mnoha knih a televizních dokumentů o Francii, například průvodce Co ještě Paříž neřekla.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM