EN

ECDL

Průvodce přípravou na testy

Květuše Sýkorová, Pavel Simr, Jiří Lapáček, Jana Dannhoferová


Učte se z akreditované učebnice a testy ECDL vás nepřekvapí!
Jediný oficiálně schválený výukový materiál k výuce testů ECDL. Rádi byste získali certifikát ECDL a potřebujte k němu úplný zdroj informací, abyste testy úspěšně složili? Hledá vaše školicí středisko akreditovanou učebnici k testům ECDL? Publikace z pera zkušených autorů a akreditovaných testerů ECDL navazuje na bestseller S počítačem do Evropy. Díky využití informací z testování uchazečů o certifikáty ECDL v ČR se věnuje především těm tématům, s nimiž mají Češi nejčastěji obtíže.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 200
EAN 9788025131442
Datum vydání 20.02.2012
Věk od 0
Formát 210x297 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,596
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Rádi byste získali certifi kát ECDL, mezinárodně uznávaný „řidičák na počítač“? Hledá vaše školicí středisko akreditovanou učebnici k testům ECDL?

Publikace z pera zkušených autorů a akreditovaných testerů ECDL je tou optimální volbou z mnoha důvodů:

• Navazuje na úspěšný bestseller S počítačem do Evropy, který dopomohl k zisku certifi kátu ECDL tisícům uchazečů, text však byl kompletně přepsán a rozšířen.

• Výklad pokrývá vše důležité a je doplněn množstvím poznámek, tipů, názorných obrázků a přehledových tabulek, nechybí ani přímé odkazy na konkrétní body sylabu ECDL. Průvodce představuje nejucelenější zdroj informací a postupů demonstrovanýchna aktuálním, v České republice nejpoužívanějším programovém vybavení.

• Zohledňuje změny, kterými koncept ECDL v současnosti prochází, navíc kromě dosavadních sedmi obsahuje dva nové moduly: Úprava digitálních obrázků a základy počítačové grafi ky a Tvorba webových stránek a publikace na Internetu.

• Vznikla ve spolupráci se společností CertiCon, národním licenciátem ECDL. Díky využití dat z národního informačního systému pro ECDL testování se věnuje především těm tématům, s nimiž mají Češi nejčastěji obtíže.

Na webové stránce http://knihy.cpress.cz/k1940 naleznete doprovodné soubory,

díky nimž si budete moci některé v knize uvedené postupy ihned ověřit v praxi.

O autorech:

Jiří Chábera, absolvent VŠCHT, manažer mezinárodního konceptu ECDL pro Českou republiku; disponuje mnohaletými marketingovými, vývojovými,

obchodními a technickými zkušenostmi v oblasti ICT služeb včetně vzdělávacích a certifikačních služeb zaměřených na počítačové znalosti a dovednosti.

Jana Dannhoferová působí jako školitelka a akreditovaná testerka pro ECDL testování. V současné době vyučuje na Ústavu informatiky Provozně ekonomické

fakulty MZLU v Brně předměty zaměřené na počítačovou grafiku, digitální fotografi i, teoretickou informatiku, algoritmizaci a aplikace Microsoft Office.

Jiří Lapáček pracoval po absolvování VŠCHT deset let jako programátor. Stál u zrodu známé firmy Software602, pro niž vytvořil dokumentaci ke všem jejím produktům. Je autorem několika interaktivních počítačových kurzů, řady článků a desítek úspěšných knih.

Pavel Simr, spoluautor několika knih, skript a odborných článků, se zaměřuje na správu počítačových sítí, moderní aplikační programy a operační systémy. Je manažerem střediska ECDL Přírodovědecké fakulty UJEP, akreditovaným testerem ECDL a instruktorem CCNA.

Květuše Sýkorová, odborná asistentka na Katedře informatiky Přírodovědecké fakulty UJEP, je spoluautorkou řady skript a odborných článků a akreditovanou testerkou ECDL. Pracuje šest let jako lektorka kurzů produktů Microsoft.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jiří Lapáček

Jiří Lapáček

Jiří Lapáček pracoval po absolvování VŠCHT deset let jako programátor. Stál u zrodu známé firmy Software602, pro niž vytvořil dokumentaci ke všem jejím produktům. Je autorem několika interaktivních počítačových kurzů, řady článků, například pro časopis Počítač pro každého, a více než desítky úspěšných knih z řad Jednoduše a Pro seniory. Jeho publikace vynikají živým stylem a srozumitelností pro začínající uživatele.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM