EN

Cisco umí obojí

Jak dnes vydělávat a zároveň zajistit budoucí růst

Inder Sidhu


Poučte se z chyb i úspěchů společnosti Cisco
Chcete vědět, jak společnost Cisco v době ekonomických turbulencí dokázala zdvojnásobit své příjmy a ztrojnásobit svůj zisk? V této knize vám viceprezident společnosti Cisco, Inder Sidhu, ukáže, jak Cisco využívá každé příležitost k posílení své pozice na trhu. Autor vám také naservíruje své zkušenosti s firmami Procter & Gamble, Whirlpool a Harley-Davidson a poradí, jak může i vaše organizace růst jako ony.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Doing Both: Capturing today's profit and driving tomorrow's
Počet stran 248
EAN 9788025135372
Datum vydání 08.09.2011
Věk od 0
Formát 148x210 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,325
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Zajímáte se o obchodní strategie, které mohou nastartovat růst vaší firmy? Potřebujete získat důvěru investorů vedoucí ke splnění dlouhodobých cílů společnosti? Chcete si přečíst knihu, která vás naučí, jak na to, a navíc je napsána s brilantní lehkostí?

V čem je kniha výjimečná

Na příkladu mimořádně úspěšné společnosti Cisco vám Inder Sidhu ukáže, jak užitečné je někdy zbourat zavedené manažerské poučky. Přesvědčí vás, že zdánlivé kontrasty se mohou vzájemně doplňovat. Při rozhodování o budoucích strategiích se naučíte přemýšlet v intencích slučovacího „a“, nikoli vylučovacího „nebo“.

Společnost Cisco navíc představuje pádný důkaz, že tato jednoduchá, ale o to zásadnější myšlenková konstrukce bez potíží funguje. Autor vám samozřejmě také napoví, jak ji lze použít v jakékoli firmě či organizaci, tedy i v té vaší.

Naučte se obojí – hlavní témata

- Růst a zisk

- Stálá a přerušovaná inovace

- Stávající a nové obchodní modely

- Optimalizace a úplné přebudování

- Rozvinuté a rozvíjející se země

- Spokojení zákazníci a vděční partneři

- Autoritativní vedení a demokratické rozhodování

Není náhodou, že Cisco patří mezi nejobdivovanější firmy na světě. Inder Sidhu odhaluje, jak společnost Cisco zvyšuje své zisky a zrychluje inovace. Zároveň čtenářům nabízí klíčové rady, jak obojího dosáhnout.

– Marc Benioff, předseda představenstva a CEO, salesforce.com

O autorovi:

Inder Sidhu zastává ve společnosti Cisco pozici viceprezidenta pro strategii a plánování celosvětových operací. Podílí se rovněž na řízení výboru, který ve společnosti Cisco zajišťuje obchodní úspěchy v rychle rostoucích ekonomikách zemí, jako je Čína, Indie, Brazílie nebo Mexiko. V minulosti pracoval také pro společnosti Intel a Novell.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM