EN

Deník malého Minecrafťáka 7

Cube Kid


Deník obyčejného kluka v neobyčejném světě Minecraftu posedmé!
Minus a jeho přátelé už zažili hromadu dobrodružství. Byli pilnými studenty, absolvovali intenzivní výcvik ve své vesnici, odráželi útoky nestvůr vyslaných Herobrinem... a dokonce uspěli ve svém prvním úkolu v Soví Příhradě! Největší dobrodružství jejich života ale začíná právě teď: musí se dostat do Aetherie, hlavního města celé říše. Jaká nová dobrodružství čekají Minuse a jeho přátele v Akademii? Podaří se jim stát se legendárními bojovníky a konečně se postavit samotnému Herobrinovi?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 7
Jazyk čeština
Původní název Le journal d'un noob 7
Původní jazyk francouzština
Překladatel Kateřina Marko
Počet stran 248
EAN 9788025151044
Datum vydání 15.01.2024
Věk od 8
Formát 145x205 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,353
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

SEDMÉ POKRAČOVÁNÍ CESTY MALÉHO MINUSE, KTERÝ SE VYDÁVÁ DO HLAVNÍHO MĚSTA, ABY SE PŘIPRAVIL NA OBTÍŽNOU BITVU O ZÁCHRANU SVĚTA!

Alizée se přikrčila vedle mě.

„Jak se cítíš?“

„Však víš... jako něco mezi plesnivou bramborou a zmrzlým slizounem.“

Unaveně jsem se na ni usmál a ona mi úsměv oplatila.

„Varovala jsem tě, ne?“

Dobře, před časem poznamenala, jak obtížná tato škola může být. Nikdy se však nezmínila o tom, že dostanu facku od své vlastní cvičné figuríny!

Velmi efektní facku. Ale přesto… nemělo by to být naopak!?

Minus a jeho přátelé už zažili hromadu dobrodružství. Byli pilnými studenty, absolvovali intenzivní výcvik ve své vesnici, odráželi útoky nestvůr vyslaných Herobrinem... a dokonce uspěli ve své první výpravě v Soví příhradě! Největší dobrodružství jejich života ale začíná právě teď: musí se dostat do Aetherie, hlavního města celé říše. Jaká nová dobrodružství čekají Minuse a jeho přátele na proslulé Akademii? Podaří se jim stát se legendárními bojovníky a konečně se postavit samotnému Herobrinovi?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Deník malého Minecrafťáka"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Cube Kid

Cube Kid

Cube Kid, vlastním jménem Erik Gunnar Taylor, je autor žijící ve Spojených státech na Aljašce. Je velkým milovníkem videoher – Minecraftu zejména – a velmi brzy v sobě objevil vášeň pro psaní fanfiction. Jeho první kniha, Deník malého minecrafťáka, vyšla v únoru 2015 jako e-book a v komunitě hráčů Minecraftu okamžitě sklidila obrovský úspěch. Když Cube Kid nepíše, kutí ve svém autě, hltá stránky fanfiction… a hraje svoji nejmilejší videohru!
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM