EN

Je to jenom sranda

Blanka Luxová


Heavy contemporary ze střední od vítězky 7. ročníku soutěže Hvězda inkoustu
Na střední škole Abrahama Lincolna byla vyhlášena soutěž krásy a talentu. Její vítěz má získat pohádkovou odměnu a smlouvu s modelingovou agenturou. Mezi přihlášenými je i Aaron, který potřebuje peníze na univerzitu. Mia se zase chce prosadit jako make-up umělkyně na sociálních sítích. A Samantha touží získat respekt ostatních. Uvnitř ale všichni svádí své osobní boje – s anorexií, steroidy, vitiligem. Online bitva o přízeň hlasujících začíná. Co budou soutěžící ochotní pro výhru obětovat?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Adéla Stopka
Jazyk čeština
Počet stran 304
EAN 9788025367025
Datum vydání 11.04.2024
Věk od 14
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,451
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Na střední škole Abrahama Lincolna byla vyhlášena soutěž krásy a talentu. Její vítěz má získat pohádkovou odměnu a smlouvu s modelingovou agenturou.

Do soutěže se přihlásili i Samantha, Aaron a Mia. Aaron potřebuje peníze na univerzitu, Mia se chce prosadit jako make-up umělkyně na sociálních sítích. Samantě nejde o peníze ani o kariéru, touží získat respekt a uznání. To jsou důvody, které přiznávají navenek. Uvnitř však všichni svádí své osobní boje – s anorexií, steroidy, vitiligem.

Online bitva o přízeň hlasujících začíná. Co budou soutěžící ochotní pro výhru obětovat?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Blanka Luxová

Blanka Luxová

Když zrovna nesedí ve škole nebo nečte, píše knihy jak posedlá. Jeden žánr jí nestačí, takže se ponořila nejen do fantasy, ale také do heavy contemporary, romantické komedie či kyberpunku. Ráda čerpá z mytologií z celého světa a zkoumá různá témata. Píše to, co by chtěla číst, ale nikdo to ještě nenapsal. Má slabost pro draky, sladkosti, kávu a dobré animáky.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM