EN

Rozzlobený bůh

L. J. Shen


Vaughn Spencer. Říkají mu rozzlobený bůh. Pro mě není ničím jiným než bezcitným princem. Jeho rodiče ovládají naše město, policii, každého občana i butik na hlavní třídě. Jediné, co mám já je nesmiřitelná zášť vůči němu, protože mě málem zničil. Ani ve snu by mě nenapadlo, že mě bude pronásledovat až za oceán. A teď je tady, žije se mnou v temném, tajuplném sídle na okraji Londýna. Říká se, že tady straší. Je to pravda. Zámek Carlisle ukrývá naše nejtemnější tajemství.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název Angry God
Překladatel Zuzana Řeháková
Počet stran 432
EAN 9788026918011
Datum vydání 22.06.2022
Věk od 15
Formát 130x210 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,445
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Vaughn Spencer.

Říkají mu rozzlobený bůh. Pro mě není ničím jiným než bezcitným princem. Jeho rodiče ovládají naše město, policii, každého občana i butik na hlavní třídě. Jediné, co mám já je nesmiřitelná zášť vůči němu, protože mě málem zničil. Ani ve snu by mě nenapadlo, že mě bude pronásledovat až za oceán. A teď je tady, žije se mnou v temném, tajuplném sídle na okraji Londýna. Říká se, že tady straší. Je to pravda. Zámek Carlisle ukrývá naše nejtemnější tajemství.

Vaughn si myslí, že dokáže zničit přízraky své minulosti. Netuší ale, že je to moje srdce, které zabíjí.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Hříšníci: Nová generace"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
L. J. Shen

L. J. Shen

L. J. Shen je autorkou románů Barva půlnoci, Sparrow, série Hříšníci a dalších. Její romány se umisťují na žebříčcích nejprodávanějších titulů podle USA Today a Washington Post. Žije v Kalifornii se svým manželem, synem a línou kočkou. Když nepíše, ráda si čte, popíjí víno a sleduje oblíbené seriály.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM