EN

Čekat na slunce

Krista Ritchie, Becca Ritchie


Pětadvacetiletý Ryke Meadows ví, že je těžké ho milovat. S miliardovým majetkem, pověstí horolezecké hvězdy a drsnou osobností je ztělesněním typu sympatického parchanta. Nežije však proto, aby si dělal přátele. Nebo nepřátele. Chce si jen v klidu a bez jakýchkoli problémů vyšplhat sólo a bez jištění na tři nejnáročnější hory v Yosemitském národním parku. A pak mu z Paříže zavolá rozrušená dívka – dívka, kterou nikdy nesměl mít.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Hothouse Flower
Překladatel Zuzana Ľalíková
Počet stran 568
EAN 9788026917274
Datum vydání 01.12.2021
Věk od 18
Formát 131x203 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,564
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Pětadvacetiletý Ryke Meadows ví, že je těžké ho milovat. S miliardovým majetkem, pověstí horolezecké hvězdy a drsnou osobností je ztělesněním typu sympatického parchanta. Nežije však proto, aby si dělal přátele. Nebo nepřátele. Chce si jen v klidu a bez jakýchkoli problémů vyšplhat sólo a bez jištění na tři nejnáročnější hory v Yosemitském národním parku.

A pak mu z Paříže zavolá rozrušená dívka – dívka, kterou nikdy nesměl mít.

Daisy Callowayové je osmnáct. Konečně. S nově nabytou nezávislostí může dát sbohem matce, která ji jen dusí, a pokračovat v rozjeté modelingové kariéře. Příští zastávka: Paříž. Módní týden začne ve velkém stylu a Daisy objeví i odvrácenou tvář módního průmyslu, přesto chce rodině dokázat, že se o sebe zvládne postarat sama. Když se jí však všechno vymkne z rukou, zavolá jedinému člověku, jemuž plně věří. Rykeovi.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Calloway Sisters"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM