EN

Chaos v míru

Amo Jones


„Vítejte v Půlnočním běsnění. Nejsme cirkus, nejsme lunapark. Nemusíte se však bát ničeho – jen toho, že vás připravíme o rozum.“ Dove už od dětství pronásleduje Stín. Nikdy neviděla jeho obličej, slyšela však jeho šepot, byl jako příšera pod postelí a trápil ji v nočních můrách. Když ovšem nastoupila do Půlnočního běsnění, vytratil se. Proč a na jak dlouho?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název In Piece Lies Havoc
Překladatel Renata Heitelová
Počet stran 360
EAN 9788026917212
Datum vydání 24.11.2021
Věk od 18
Formát 131x202 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,391
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

„Vítejte v Půlnočním běsnění. Nejsme cirkus, nejsme lunapark. Nemusíte se však bát ničeho – jen toho, že vás připravíme o rozum.“

Dove už od dětství pronásleduje Stín. Nikdy neviděla jeho obličej, slyšela však jeho šepot, byl jako příšera pod postelí a trápil ji v nočních můrách. Když ovšem nastoupila do Půlnočního běsnění, vytratil se. Proč a na jak dlouho?

Dove netuší, že její únos a účinkování v nevšedním a nebezpečném atraktivním představení zapadá do dávno promyšleného plánu a že vždy patřila k nim, k Bratrstvu z Kizniče.

Kingston, Killian, Keaton a Kyrin, čtyři bratři z Kizniče, nemají zrovna radost z toho, že se Dove stane součástí jejich show a že s nimi má bydlet v karavanu. Nebo to tak není? Jsou mistry lží, triků i kaskadérských kousků, muži s krví na rukou i hříchem v očích a Dove neví, komu může věřit.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Půlnoční běsnění"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM