EN

Omalovánky – mandaly


Nechte malovat svou úžasnou intuici!
V dávných dobách byla mandala považována za komunikační prostředek s bohem. Slovo pochází ze sánskrtu a označuje kruh. Tento tvar nás obklopuje dodnes, ať už se jedná o zářící slunce, chrámové okno, rozkrojený pomeranč, nebo oční duhovku. Ponořte se do svého vnitřního světa a pastelkami, fixy nebo vodovými barvami si zcela svobodně vybarvěte více než 90 mandal, které vypadají jako geometrické obrazce, rozvinuté květy, krajkové dečky nebo tetování malované henou.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 96
EAN 8594050437838
Datum vydání 22.04.2024
Věk od 7
Formát 210x297 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,397
Typ Kniha - omalovánky
Vazba brožovaná lepená

V dávných dobách byla mandala považována za komunikační prostředek s bohem. Slovo pochází ze starodávného jazyka sanskrt a označuje kruh. Tento tvar nás obklopuje dodnes, ať už se jedná o zářící slunce, planetu Zemi, chrámové okno, rozkrojený pomeranč, barevnou květinu nebo oční duhovku.

Ponořte se do svého vnitřního světa a pastelkami, fixy nebo vodovými barvami si zcela svobodně, v souladu s momentálním naladěním a s pomocí své jedinečné fantazie, vybarvěte více než 90 mandal, které vypadají jako geometrické obrazce, rozvinuté květy, krajkové dečky nebo tetování malované henou.

Více než 90 magických mandal!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM