EN

Úděl Hvězdorozených

Jan Yenkee Kalina


Mysteriózní příběh z velmi vzdálených tropů, nad kterými má moc organická technologie. O výjimečnosti, která se může týkat kohokoli z nás, a údělu, který ani sama Věčnost nesvede zvrátit.
Greysonův život se od základů změní, když se probudí na místě připomínajícím pozemský ráj. Zjišťuje, že jde o svět Hvězdorozených – lidí, které pro život v onom ráji vyvolila vyspělá mimozemská inteligence. Společně s Brianem – jedním z vůdců lidského společenství, a dívkou Audrey poznává nový svět i svůj nečekaný úděl v něm. Ráj ale není bez poskvrny. Nebezpečí tu jako rakovina bují ve stínech. Dokáže Greyson odhalit podstatu hrozeb a zachránit tak svůj nový domov před naprostou zkázou?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Jazyk čeština
Počet stran 368
EAN 9788076911895
Datum vydání 23.10.2023
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,522
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Greysonův život se od základů změní, když se probudí na neznámém místě připomínajícím pozemský ráj. Zjišťuje, že jde o svět Hvězdorozených – lidí, které pro život v onom ráji vyvolila vyspělá mimozemská inteligence. Společně s Brianem, jedním z Přívětivých – strážců lidského společenství, a dívkou Audrey poznává zcela nový svět i svůj nečekaný úděl v něm. Ráj ale není bez poskvrny. Ve stínech se skrývají nebezpečí, která tu svévolně bují jako zhoubná rakovina. Dokáže Greyson odhalit podstatu hrozeb a zachránit tak svůj nový domov před naprostou zkázou?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM