EN

Neuvěřitelné příhody z Baskerville Hall

Ali Standishová


Dobrodružný detektivní příběh ze školy pro mimořádně nadané děti
Když si tajemný muž všimne úžasných dedukčních schopností mladého Arthura Conana Doyla, nabídne mu místo v tajné škole Baskerville Hall. Tam se Arthur spřátelí s odvážnou dívkou Irene Eagleovou a neuvěřitelně bystrým chlapcem Jimmiem Moriartym. Ale udělá si i nepřátele, kteří ho chtějí nechat vyloučit... nebo něco horšího. Arthur a jeho kamarádi jsou záhy pozváni do tajného spolku zvaného Trojlístek. A zatímco se připravují na tři zapeklité zkoušky, objevuje se na scéně i legendární Sherlock Holmes.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Improbable Tales of Baskerville Hall 1
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jan Kozák
Počet stran 248
EAN 9788025367063
Datum vydání 18.04.2024
Věk od 10
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,422
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Když mladý Arthur Conan Doyle získá stipendium na Baskerville Hall, tajné škole pro mimořádně nadané děti, je nadšením bez sebe. Rychle se spřátelí s dalšími nováčky – Irene Eagleovou, neohroženou dívkou, která se ničeho nebojí, a Jimmiem Moriartym, chlapcem, jehož genialita se vyrovná Arthurově. Společně zjišťují, že jejich nová škola je zvláštní místo, kde můžete potkat podivuhodná zvířata, vidět strašidelné stíny nebo slyšet nevysvětlitelné výbuchy.

Přijmou Arthur, Irene a Jimmie výzvu složit tří náročné zkoušky a rozšířit tak řady tajného spolku zvaný Trojlístek? Kdo jsou jeho členové? Mají něco společného se záhadnými událostmi, které se ve škole dějí? Nejde o Arturovy nepřátele, kteří usilují o jeho vyloučení ze školy… nebo ještě něco horšího?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ali Standishová

Ali Standishová

Ali Standishová je autorkou knih pro mladé a mladé srdcem, které získaly ocenění Jane Addams Book Award, včetně knih nominovaných na cenu Carnegie The Ethan I Was Before, August Isle, Bad Bella, The Climbers, How to Disappear Completely, The Mending Summer a Yonder. Její knihy jsou ve výběru Junior Library Guild, získaly hvězdičkové recenze od Publisher's Weekly, Kirkus Reviews, Booklist a School Library Journal, byly jmenovány jako tituly Indies Next a byly nominovány na Goodreads Choice Awards. Během let, kdy žila v rozpadajícím se viktoriánském domku ve Velké Británii, získala magisterský titul z dětské literatury na univerzitě v Cambridge. Nyní žije v Severní Karolíně se svým manželem, synem a záchranářským psem.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM