EN

Teprve s věkem nalézáme skutečné mládí.
Mládí je v hlavě představuje šest žen, z nichž každá nabízí svůj jedinečný pohled na život a svůj recept na mládí. Tyto zralé dámy shodně sdílejí, že skutečné mládí nespočívá v počtu let, ale ve způsobu, jakým přistupujeme k životu. Přestože se jejich rady a zkušenosti liší, všechny zdůrazňují význam duševního růstu, pečování o vztahy s blízkými a udržování dobrého zdraví a fyzické kondice. Inspirujte se, jak si užívat aktivní život v jakémkoli věku.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 160
EAN 9788026511908
Datum vydání 19.10.2023
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,2
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Mládí je v hlavě představuje šest žen, z nichž každá nabízí svůj jedinečný pohled na život a svůj recept na mládí. Tyto zralé dámy shodně sdílejí, že skutečné mládí nespočívá v počtu let, ale ve způsobu, jakým přistupujeme k životu. Přestože se jejich rady a zkušenosti liší, všechny zdůrazňují význam duševního růstu, pečování o vztahy s blízkými a udržování dobrého zdraví a fyzické kondice.

Kniha je mozaikou různých úhlů pohledu na to, jak nalézat radost a krásu v každém okamžiku bez ohledu na věk. Inspirujte se, jak si užívat aktivní život v jakémkoli věku.

Ženy, se kterými se v knížce potkáte, totiž působí především úplně normálně – v tom nejpozitivnějším slova smyslu. Netrousí žádná filosofická „moudra“, a právě proto si stojí za to je vyslechnout – to, co říkají, je poctivě odžité a každá z nich svou cestou dospěla k radostnému a vyrovnanému postoji k životu, postoji, díky kterému si čas na nich jakoby vylámal zuby. Každá z nich je jiná, ale něco je spojuje – všechny dosáhly ve své profesi úspěchu, diváci a posluchači je milují, a i když si někdy prošly nelehkými obdobími, nezatrpkly a dokáží kolem sebe šířit radost a pohodu.

Rozhovory se Saskií Burešovou, Petrou Černockou a Veronikou Freimanovou jsou doplněny ještě dalšími třemi příspěvky od zajímavých a inspirujících žen: Oliva Kindlová dlouhé roky působila jako kostymérka v Československé a posléze České televizi a poradí vám, co na sebe ve zralém věku, Irena Mikešová je koučka a přináší zamyšlení nad tím, co je důležité pro uchování si duševní pohody v „babičkovském“ věku – možná budete překvapení. A konečně cvičitelka Dana Škorpilová, jako inspirace pro ženy, které i po šedesátce mají chuť si „pořádně zařádit“. Přeji vám hodně pohodových a inspirativních chvil při četbě, a hlavně spoustu radosti v životě. Protože, jak říká Jean Cocteau: „Skutečného mládí dosahujeme ve zralých letech“.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jarmila Frejtichová

Jarmila Frejtichová

Vystudovala filosofickou fakultu Univerzity Karlovy, pracovala v redakcích řady novin a časopisů jako redaktorka zahraničních a ekonomických rubrik. Byla šéfredaktorkou měsíčníků Business World, Moderní řízení a časopisu ProfiHR. Po čase se ovšem rozhodla novinářské prostředí opustit a začít úplně novou kariéru v oblasti, která jí byla vždycky blízká. Už osmým rokem působí jako literární redaktorka v nakladatelství Albatros Media, konkrétně v non fiction redakci BizBooks. Je autorkou nápadu knižní řady Můj rok a již na sedmi knihách této řady se autorsky podílela.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM