EN

Tancuj si svůj sen

Jana Kašparová


Dívčí román o tom, jak složité je jít si za svým sportovním snem, najít si lásku a zároveň se poprat s tlakem okolí na vzhled a postavu dospívající tanečnice.
Julie je šestnáctiletá holka, která studuje gymnázium a touží po velké lásce. Všechen svůj volný čas věnuje společenskému tanci, a když se jejím tanečním partnerem stane Jakub, sbírají společně jeden úspěch za druhým. Z koníčku se stává vášeň a jejich jediným snem je získání zlaté medaile z mistrovství republiky. Jenže cesta k cíli není vůbec jednoduchá a Julie bojuje nejen na parketě, ale i sama se sebou. Kolik toho nakonec bude muset obětovat, aby si splnila svůj velký taneční sen?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr YA romantika
Jazyk čeština
Počet stran 192
EAN 9788076911611
Datum vydání 06.11.2023
Věk od 13
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,313
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Julie je šestnáctiletá holka, která studuje gymnázium a touží po velké lásce. Všechen svůj volný čas věnuje společenskému tanci, a když se jejím tanečním partnerem stane Jakub, sbírají společně jeden úspěch za druhým. Z koníčku se stává vášeň a jejich jediným snem je získání zlaté medaile z mistrovství republiky. Jenže cesta k cíli není vůbec jednoduchá a Julie bojuje nejen na parketě, ale i sama se sebou. Jak se Julii podaří skloubit studium a náročné tréninky a najít si čas na první velké lásky? Dokáže ustát tlak na její váhu a postavu? Kolik toho nakonec bude muset obětovat, aby si splnila svůj velký taneční sen?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM