EN

Rozchodové řízení

Petr Procházka


Humorný a napínavý román, ve kterém se hlavní hrdina odmítá vyrovnat s rozchodem a využije všech prostředků k tomu, aby získal nazpět srdce své ex.
Jak se vyrovnat s rozchodem? Jednoduše ho neakceptovat a pokusit se nekompromisně získat svou ex zpět. Takový je cíl hlavního hrdiny Erika. Své úsilí musí navíc znásobit, když se dozvídá, že si jeho bývalá bude za pár týdnů brát někoho jiného. V odboji proti svatbě Erik využívá všechny možné prostředky – peníze, služby hackerů, přátele, a to bez ohledu na vedlejší škody. Dokonce se rozhodne nevěstu demonstrativně unést přímo ve svatební den. Podaří se mu uspět, nebo to celé skončí katastrofou?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 240
EAN 9788076910911
Datum vydání 11.09.2023
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,265
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Jak se vyrovnat s rozchodem? Jednoduše ho neakceptovat a pokusit se nekompromisně získat svou ex zpět. Takový je cíl hlavního hrdiny Erika. Své úsilí musí navíc znásobit, když se dozvídá, že si jeho bývalá bude za pár týdnů brát někoho jiného. V odboji proti svatbě Erik využívá všechny možné prostředky – peníze, služby hackerů, přátele, a to bez ohledu na vedlejší škody. Dokonce se z několika pádných důvodů rozhodne nevěstu demonstrativně unést přímo ve svatební den. Podaří se mu uspět, nebo to celé skončí katastrofou pro všechny zúčastněné?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM