EN

Království v kameni

Nela Mičková


Napínavý fantasy příběh z královského prostředí o boji s vnějšími i vnitřními démony, o podlých zradách, tajemstvích i lásce.
Princezna Morgane je dcerou krutého krále, který vládne království uvězněnému ve skále Vermilionských hor, o jejichž nebezpečných nástrahách se během staletí rozneslo mnoho pověr. Po několika pokusech o její i bratrovu vraždu utíká Morgane do samého srdce hor, kde svádí boj nejen s nástrahami a nestvůrami divočiny, ale i se sebou samou. Musí se rozhodnout, zda půjde ve stopách svého otce, nebo zda si najde svou vlastní cestu. Dokáže se Morgane postavit krvežíznivým obludám i ničivým iluzím?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Jazyk čeština
Počet stran 392
EAN 9788076910706
Datum vydání 31.07.2023
Věk od 13
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,423
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Princezna Morgane je dcerou krutého krále, který vládne království uvězněnému ve skále Vermilionských hor, o jejichž nebezpečných nástrahách se během staletí rozneslo mnoho pověr. Po několika pokusech o její i bratrovu vraždu utíká Morgane do samého srdce hor, kde svádí boj nejen s nástrahami a nestvůrami divočiny, ale i se sebou samou. Musí se rozhodnout, zda půjde ve stopách svého otce, nebo zda si najde svou vlastní cestu. Dokáže se Morgane postavit krvežíznivým obludám i ničivým iluzím? Začne její zmrzlé srdce milovat? A jak se vypořádá s tajemstvími, která měla navždy zůstat pohřbena?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM