EN

Mega komplikované lásky Lottie Brooksové

Katie Kirbyová


Prázdniny, moře, první polibek… a rovnátka. To se může stát jenom Lottie Brooksové! Třetí díl zábavného deníku ze života jedné trhlé holky.
Konečně přišlo léto a Lottie má velké plány – sjíždět Instagram, snít o svojí mega velké lásce Danielovi a opalovat se u bazénu na rodinné dovolené ve Francii. Pak ale potká Antoina, a nová láska je na světě. A vůbec nevadí, že je mezi nimi jazyková bariéra, protože tenhle týpek vypadá fakt dobře! Jenže proč má zrovna teď, když možná dostane první polibek, v puse rovnátka???
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název The Mega-Complicated Crushes of Lottie Brooks
Původní jazyk angličtina
Překladatel Adriana Pavliková
Počet stran 432
EAN 9788025365090
Datum vydání 12.10.2023
Věk od 10
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,592
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Věci, které mi totálně ruinují život:

1) Mám toho nejodpornějšího bráchu na celém světě.

2) Dostanu rovnátka, zrovna když mě čeká první polibek.

3) Máma dělá k večeři pastýřský koláč. Ble.

Konečně přišlo léto a Lottie má velké plány – sjíždět Instagram, snít o svojí mega velké lásce Danielovi a opalovat se u bazénu na rodinné dovolené ve Francii.

Pak ale potká Antoina, a nová láska je na světě. Co na tom, že je dělí jazyková bariéra, když tenhle týpek vypadá tak dobře!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Neskutečně trapný život Lottie Brooksové"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Katie Kirbyová

Katie Kirbyová

Katie Kirbyová je spisovatelka a ilustrátorka, která žije u moře v Hove s manželem, dvěma dětmi a psem Sashou. Vystudovala marketing a potom, co strávila několik let prací v různých mediálních agenturách v Londýně, které v podstatě obnášely vysedávání po nóbl barech a předstírání, že ví, o čem mluví, se stala dvojnásobnou matkou a začala psát blog „Hurrah for Gin“ o tom, jak je to všechno nefér. Mnoho lidí říkalo, že její smysl pro humor je hloupý a nevyzrálý, takže se teď pokouší psát příběhy pro děti. Neskutečně trapný život Lottie Brooksové je jejím prvním románem. Katie má ráda gin, králíky, zbytečné promýšlení věcí, vůni prádelen a Monster Munch. Nerada prohrává v deskových hrách a píše o sobě ve třetí osobě.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM