EN

Kuchařka pro studenty

Uvařte si rychle, jednoduše a za pár korun

Luca-Moritz Gültas


Za málo peněz uvaříte i na koleji!
Plnobarevná kuchařka plná krásných fotografií pokrmů přináší jednoduché recepty, které zvládne uvařit i student na koleji. Přináší recepty na chody vhodné při různých příležitostech - ať už potřebujete do školy malou svačinu nebo chystáte kolejní party.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Studentenkochbuch
Počet stran 144
EAN 9788025134030
Datum vydání 21.09.2011
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,34
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Potřebujete uvařit vydatnou večeři, připravit lehké pohoštění pro pár přátel nebo ohromit svým kulinářským uměním drahou polovičku? I s minimálním vybavením a úrovní kuchaře začátečníka se to dá zvládnout.

Kuchařka pro studenty vám přináší jednoduché, rychlé a finančně dostupné recepty, díky kterým vykouzlíte chutná jídla i ve skromně zařízené kuchyňce na vysokoškolských kolejích nebo na privátu. Luca-Moritz Gültas vytvořil kuchařku zohledňující omezené možnosti, jež studentský život v oblasti vaření přináší. Studentkám a studentům, kteří s vařením teprve začínají, předkládá cenné rady zaměřené na správný výběr potravin v supermarketu, jejich vhodné uskladnění, nákup potřebného, přesto však minimálního kuchyňského vybavení, a především přináší recepty na různé příležitosti, které zasytí, potěší a zároveň nevyprázdní nuznou studentskou peněženku.

Nejen studentům, ale i kuchařům amatérům všech věkových kategorií předkládá Kuchařka pro studenty recepty na:

• sladké, slané i poflámové snídaně,

• svačiny a párty menu,

• lehká obědová jídla z těstovin nebo zeleniny,

• vydatné pokrmy jako od maminky, když máte chuť na něco pořádného,

• dobroty při zkouškovém stresu, které podpoří vaše myšlení a

• slavnostní menu na speciální příležitosti.

Luca-Moritz Gültas dobře ví, o čem ve své knize píše. Sám dlouho studoval, následně působil jako odborník přes sportovní výživu a v současné době pracuje jako kuchař. Zůstal tak věrný rodinné tradici, kde již babička a následně i jeho rodiče vedli vlastní restauraci, ale protože mu samotné vaření připadalo jednotvárné, začal od roku 2003 podnikat v cateringu a v roce 2007 založil v Mnichově kuchařskou školu, kde vyučuje populární kurz vaření pro studenty.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM