EN

Autorské právo

Zákon, komentáře, vzory a judikatura

Marie Šebelová


Vše o autorském právu.
Pro ty, kteří mají co do činění s autorským právem – právníci, autoři, výkonní umělci, nakladatelé, výrobci zvukových záznamů. Autorka rekapituluje přínosy poslední novely autorského zákona. Podává odborný výklad právních pojmů souvisejících s autorským právem a doplňuje je ukázkami, praktickými příklady a vzorovými dokumenty, které spolu se souvisejícími právními předpisy naleznete na přiloženém CD.

Detailní informace

Žánr právo
Jazyk čeština
Počet stran 208
EAN 9788025110904
Datum vydání 21.09.2006
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,595
Typ Kniha + CD
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Publikace i CD-ROM jsou určeny autorům, umělcům, ale také všem osobám, které s umělci spolupracují, například jim zadávají práci a následně od nich přebírají hotová díla.

V knize naleznete:

- podrobný komentář k dané problematice

- vzorové dokumenty

- související legislativu

CD-ROM s možností fulltextového vyhledávání obsahuje:

- knihu v elektronické podobě s odkazy na příslušné paragrafy zákona

- V textu narazíte na hypertextové odkazy, které vás přesměrují na všechny paragrafy zákona nebo právní předpisy, které s danou problematikou souvisejí.

- důležité související zákony a vyhlášky

- Obsahuje i znění novely č. 216/2006 Sb. účinné od 22. května 2006

- připravené vzory dokumentů (např. licenční smlouva, smlouva o vytvoření díla, smlouva o užití autorského díla...)

- Do počítače si můžete uložit kompletní knihovnu potřebných písemností.

O autorce:

Mgr. Marie Šebelová se narodila roku 1975 v Praze, roku 1997 absolvovala Vyšší pedagogickou školu-obor sociální pedagog a v roce 1999 právnickou fakultu University Karlovy v Praze. Od roku 1999 působila jako advokátní koncipientka v advokátní kanceláři Winter & spol. V roce 2003 složila advokátní zkoušky, zapsala se do seznamu advokátů a začala provozovat advokátní praxi. Téhož roku otevřela vlastní advokátní kancelář, která se specializuje na poskytování právních služeb v oblastní autorského, mediálního a reklamního práva, spotřebitelských soutěží a loterií, osobních údajů a dalších oborů s reklamním právem souvisejících. Věnuje se odbornému vzdělávání formou seminářů ve všech oblastech, na které se advokátní kancelář specializuje. Přispívá do odborných časopisů z oblasti reklamního průmyslu – Marketing & Media, Trend Marketing a Strategie. Podrobnější informace je možné nalézt na www.ak.sebelova.cz

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM