
Five Nights at Freddy's: Oficiální kuchařská kniha
Vychutnejte si více než čtyřicet lahodných receptů inspirovaných hrami Five Nights at Freddy's, kter...
Opravdová bible konzervování pro každou hospodyňku.
Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť je oproti průmyslově vyráběným produktům neporovnatelná. Tato kniha vás seznámí s veškerými běžnými konzervačními metodami, které lze provést v jakékoliv domácnosti.
- Historie konzervování
- Zavařování
- Džemy a marmelády
- Nakládání do oleje, octa či alkoholu¨
- Sušení ovoce a masa
- Nakládání a uzení masa
- Mléčně kvašení
Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé
Přihlásit