Péct, milovat a žít
La dolce vita neboli sladký život – tohle slovní spojení naplňuje Josef Maršálek dokonale. V mladém ...
Opravdová bible konzervování pro každou hospodyňku.
Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť je oproti průmyslově vyráběným produktům neporovnatelná. Tato kniha vás seznámí s veškerými běžnými konzervačními metodami, které lze provést v jakékoliv domácnosti.
- Historie konzervování
- Zavařování
- Džemy a marmelády
- Nakládání do oleje, octa či alkoholu¨
- Sušení ovoce a masa
- Nakládání a uzení masa
- Mléčně kvašení
Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé
Přihlásit