EN

Encyklopedie chorob a škůdců

Komplexní ochrana vaší zahrady

Kamil Hudec, Ján Gutten


Jedinečná encyklopedie na toto téma na našem trhu! Naučte se, jak ochránit svou zahradu!
Ochrana rostlin proti chorobám a škůdcům je nedílnou součástí jejich pěstování, avšak problémem je relativně slabá znalost této problematiky. Naše plnobarevná encyklopedie přináší ucelený přehled poznatků o původcích a příčinách vzniku onemocnění rostlin a také o způsobech boje proti nim. Příloha obsahuje kalendář ochrany a chemické tabulky přípravků pro Českou i Slovenskou republiku.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 360
EAN 9788025117682
Datum vydání 14.02.2008
Věk od 15
Formát 225x297 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 1,78
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Ochrana rostlin před chorobami a škůdci je důležitou a nedílnou součástí zahrádkaření a zemědělství. Tato výpravná encyklopedie předkládá v ucelené formě komplexní informace o této problematice, a to jak o prevenci, tak i o ochraně biologické a chemické. Zvláštní pozornost je věnována aplikování pesticidů a rizikům plynoucím z jejich používání. Rozsáhlá obrazová část obsahuje 600 plnobarevných fotografií znázorňujících všechny běžné a důležité choroby a škůdce v různých vývojových stadiích a na různých částech rostlin. Uvedeny jsou i choroby a škůdci, kteří se dříve na územích České a Slovenské republiky nevyskytovali.

Charakteristika jednotlivých druhů obsahuje: popis symptomů příčiny vzniku vývoj poškození prevenci a ochranu popis možností záměny s jinými chorobami či škůdci

Velmi cennou součástí knihy jsou i chemické tabulky registrovaných ochranných přípravků pro Českou i Slovenskou republiku, podávající údaje o jejich koncentraci, účinku a dávkování, a kalendář výskytu jednotlivých chorob a škůdců, který umožňuje správné naplánování ochrany.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM