EN

Ne šéf, ale lídr

Jak ostatní vést po cestě k úspěchu

Peter Reed, John Adair


Každý z nás se může stát lídrem
John Adair, profesor leadershipu a mezinárodně uznávaná autorita v oblasti vedení lidí, se s vámi podělí, co přesně je třeba udělat pro to, abyste se stali lídrem. Jeho srozumitelné rady jsou prezentovány ve formě dialogu s mladým řídícím pracovníkem, který se má v krátké době stát výkonným ředitelem. Všechny zásadní aspekty leadershipu jsou tak představeny a vysvětleny ve výstižné a lehce srozumitelné formě.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 208
EAN 9788025124475
Datum vydání 02.06.2009
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,4
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

„Jedna z mála knih o vedení lidí, neboli leadershipu, která může být nazývána opravdovou klasikou. Tato průlomová práce Johna Adaira změnila naše chápání toho, jak leadership funguje a jak se z vedoucích pracovníků mohou stát opravdoví lídři.“

Těmito větami je představeno již třetí vydání originálu knihy Ne šéf, ale lídr od Johna Adaira. Jak je jistě patrné již z názvu, publikace umožní významně vylepšit vaše schopnosti při vedení lidí. Srozumitelné rady, co přesně je třeba udělat pro to, abyste se stali lídrem, jsou prezentovány formou dialogu s mladým řídícím pracovníkem, který se má v krátké době stát výkonným ředitelem. Nechte se autorem vyprovokovat k přemýšlení a občas mu dovolte, aby zbořil vaše zažité představy o vedení lidí, jak je znáte z teorie i praxe – určitě se vám to vyplatí.

Sáhli jste po knize, uvnitř které najdete:

- zásadní aspekty leadershipu ve výstižné a snadno pochopitelné formě,

- srozumitelné rady ve formě dialogu,

- výčet klíčových myšlenek na konci každé kapitoly.

O autorovi:

John Adair

je mezinárodně uznávanou autoritou v oblasti vedení lidí a prvním univerzitním profesorem leadershipu na světě. Je autorem mnoha knih a článků o leadershipu a rozvoji manažerských dovedností. Nedávno obdržel cenu Leadership Award za celoživotní dílo, dál píše a přednáší po celém světě a inspiruje další a další lidi svými nadčasovými vizemi leadershipu.

V nakladatelství Computer Press vyšlo od Johna Adaira ještě:

- Jak se správně rozhodovat a řešit problémy (prod. kód KE0465)

- Leadership: Učte se od velkých vůdců (prod. kód KE0394)

- Jak řídit druhé i sám sebe (prod. kód KE0364)

- 100 tipů, jak úspěšně řídit a vést lidi (prod. kód KE0379)

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM