EN

Komodity

Jak investovat a vydělat

Mark Shipman


Nenechte své peníze zahálet!
Komodity. Ano, materiál jako zlato, olej, cukr a bavlna. Asi si říkáte, že to zrovna není moc sofistikované, ani moderní a ani překvapivé. Ale vězte, že opak je pravdou. Navzdory fenomenálnímu a dobře zachycenému současnému růstu cen oleje a příbuzných produktů, budete překvapeni, když se dozvíte, že inflací regulované ceny surovin jsou na svých nejnižších hodnotách od roku 1930.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788025118665
Datum vydání 16.01.2008
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,26
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Komodity. Ano, materiál jako zlato, olej, cukr a bavlna. Asi si říkáte, že to zrovna není moc sofistikované, ani moderní a ani překvapivé. Ale vězte, že opak je pravdou. Budoucí milionáří nezaloží své štěstí na počítačových technologiích, softwarech, internetu, mobilních telefonech nebo nemovitostech, ale na základě obchodování s komoditami.

Fenomenální investor Mark Shipman ukazuje:

- o které trhy byste se měli zajímat

- co ovlivňuje hodnoty komodit

- a jak se toho můžete účastnit

Tedy jak být na správném místě ve správný čas a celkem slušně si vydělat.

I když jste ještě nikdy neobchodovali s komoditami a neměli jste to ani v úmyslu, důsledek masivního růstu jejich hodnoty postihne každého z nás. Ti připravení nepřijdou v budoucnu o svou příležitost.

O autorovi:

Mark Shipman

je velmi úspěšný investor. Ve finančnictví se pohybuje od roku 1979. Původně se podílel na otevření významné zahraniční investiční banky a na vzdělávání v oblasti účetnictví. Brzy na to se zabýval obchodováním s futures kontrakty, tj. termínovými obchody, a opcemi. V roce 1990 opustil City – Londýnské finanční centrum, aby vytvořil jednu z prvních britských společností zabývajících se investičními fondy. Velkým osobním úspěchem pro něj bylo vítězství na prestižním šampionátu v komoditním obchodování World Cup Championship of Futures Trading. Je také konzultantem a poradcem mnoha londýnských institucí, jako jsou například banky, investiční fondy, makléři, spekulativní investoři, headhunteři, a zejména britský finanční regulační orgán. Na internetové adrese www.trend-follower.com může kdokoliv shlédnout jeho týdenní investiční plán.

Autor je mimo svůj profesní život uznávaným závodním hráčem pokeru a také úspěšným majitelem a chovatelem závodních koní.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM