EN

Kam v jižních Čechách

2. aktualizované a rozšířené vydání

Eva Obůrková


Poznejte jižní Čechy ještě lépe!
– 400 tipů na výlety pro jednotlivce i rodiny po celých jižních Čechách – tematické řazení do deseti zájmových okruhů – ověřené kontakty – telefony, internetové stránky, e-maily přes 300 fotografií a 100 ilustrací přehledná mapa s podrobným rejstříkem pro snadnou orientaci a výběr výletu

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788025127230
Datum vydání 29.08.2011
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,547
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Pro ty, kteří chtějí objevovat zajímavá místa v České republice, jsou připraveny průvodce z edice Kam. V jednotlivých titulech naleznete tipy na výlety v různých tematických okruzích, a to jak do přírody, tak do nejrůznějších kulturních i sportovních zařízení. Kam poradí rodičům s dětmi i těm, kteří vyrážejí na prázdniny sami. Ať plánujete dovolenou do míst nepoznaných, či chcete na oblíbeném místě najít něco nového, právě pro vás je určena tato edice. Všechny informace jsou ověřeny a navíc jsou doplněny kontaktními údaji a internetovými adresami. Také v příštích sezonách si tak můžete snadno ověřit např. otevírací dobu. Ke snadnějšímu výběru napomohou jistě i barevné fotografie, kterými jsou knihy bohatě vybaveny. Stovky nápadů na příjemné strávení volného času pomohou vyřešit otázku „Kam?“ i těm zcestovalým.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Eva Obůrková

Eva Obůrková

Novinářka, reklamní textařka a ilustrátorka, autorka řady knížek o cestování pro dospělé i děti, průvodců, kalendářů a prospektů. Specialistka na domácí cestovní ruch, vinařskou turistiku a rozdávání rad na výlety, zejména s dětmi a po Česku, ale i bez nich a jinam. Napsala řadu knížek o výletech s dětmi v Česku i na Slovensku, dlouhodobě spolupracuje s různými novinami a časopisy a portálem Kudy z nudy České centrály cestovního ruchu – CzechTourism.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM