EN

iPad

Průvodce s tipy a triky

Lukáš Gregor


Dostaňte ze svého iPadu to nejlepší!
Revoluční iPad změnil digitální život mnoha lidí a může změnit i ten váš, pokud poznáte všechny jeho výhody a naučíte se je využívat na 100 %. Kniha vás pomocí výstižných, ilustrovaných postupů provede všemi zajímavými a užitečnými činnostmi na iPadu, odhalí skrytá kouzla, předvede vám nové triky, upozorní na možná úskalí. Na konci jej tak budete používat s maximálním požitkem a efektivitou.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 288
EAN 9788025133361
Datum vydání 09.03.2011
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,449
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Revoluční iPad změnil digitální život mnoha lidí a může změnit i ten váš, pokud poznáte všechny jeho výhody a naučíte se jej využívat na 100 %. Na leccos přijdete postupem času sami, mnohé by však vaší pozornosti zůstalo bez erudovaného průvodce skryto.

Kniha vás pomocí výstižných, ilustrovaných postupů provede všemi zajímavými a užitečnými činnostmi na iPadu, odhalí skrytá kouzla, předvede vám nové triky, upozorní na možná úskalí. Neomezuje se přitom pouze na vestavěné aplikace, ale vybírá to nejlepší z nepřeberné záplavy aplikací třetích stran dostupných na pár klepnutí v obchodě App Store. Na konci tak budete s iPadem umět daleko více a budete jej používat s maximálním požitkem a efektivitou. Co všechno se díky knize dozvíte a naučíte?

- Využití iPadu jako přenosného disku či fotorámečku

- Synchronizace podcastů, televizních pořadů, knih elektronických i zvukových

- Správa více kalendářů, tvorba myšlenkových map a grafů

- Tipy na prodloužení životnosti akumulátoru

- Organizace času, výuka jazyků, správa úkolů a projektů

- Rozpoznávání melodií, mixování zvuků, střih videa

- iPad coby dálkový ovladač či monitor vašeho počítače

- Optimalizace čtení knih, časopisů, souborů PDF a webových stránek

Kniha zohledňuje všechny novinky, které přinesl firmware 4.2, a specifika českého trhu. O autorovi:

Lukáš Gregor se vě­nuje problematice pro­­duk­tivity a v ne­­menší míře i pří­strojům Apple a apli­kacím pro ně. Při psaní jak na svůj iTime blog, tak na další specializované servery (MůjMAC, Jablíčkář, Mít vše hotovo), se snaží na témata dívat očima běžného uživatele, a vnímat tak jeho potřeby. Mimoto přednáší na Fakultě multimediálních komunikací Uni­verzity Tomáše Bati ve Zlíně, kde preferuje záživnější a praktičtěji orien­tovanou komunikaci se stu­denty.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM