EN

Notebook pro seniory

vydání pro Windows 7

Josef Pecinovský


Naučte se pracovat s notebookem!
Možná se také trochu bojíte těch malých počítačů do klína, zdají se vám příliš komplikované, náročné na ovládání, titěrné a choulostivé. Ale možná je to ten úsporný, přenosný a skladný počítač vhodný právě pro vás. Uvidíte, jak snadné bude notebooku porozumět, spřátelit se s ním a využít všechny ty skvělé možnosti, které nabízí. Srozumitelný výklad je přizpůsoben potřebám seniorů a nevynechává žádný důležitý krok.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 216
EAN 9788025131787
Datum vydání 12.03.2012
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Edice Pro seniory
Hmotnost 0,38
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Možná se také trochu bojíte těch malých počítačů do klína, zdají se vám příliš komplikované, náročné na ovládání, titěrné a choulostivé. Na druhou stranu právě ony vám mohou ve spojení s dobrým průvodcem a systémem Windows 7 posloužit lépe než velké stroje. Uvidíte, jak snadné bude notebooku porozumět, spřátelit se s ním a využít všechny ty skvělé možnosti, které nabízí.

Srozumitelný výklad je přizpůsoben potřebám seniorů, nevynechává žádný důležitý krok, vyhýbá se zdlouhavým i náhlým skokům, látku odměřuje v přiměřených dávkách, aby se čtenář neztratil v záplavě novinek. Kniha vás mimo jiné naučí:

- Ovládat perfektně klávesnici, myš i touchpad

- Nastavit si notebook tak, aby se s ním dobře pracovalo

- Připojit notebook k Internetu a propojit ho s fotoaparátem

- Orientovat se ve Windows 7, spouštět a instalovat programy

- Psát texty a e-maily, být přes Internet v kontaktu s rodinou

- Sledovat na notebooku televizní a rozhlasové pořady

Kromě množství přehledných obrázků čtenář v knize nalezne i rychlá a snadná řešení nejčastějších potíží, na které může při práci s notebookem narazit. O autorovi:

Josef Pecinovský je úspěšný spisovatel především v žánru sci-fi, pracoval také jako pedagog a správce sítě. Nyní si užívá zaslouženého důchodu, občas zpestřeného pedagogickou a spisovatelskou činností. Doposud napsal několik desítek příruček z oblasti Microsoft Windows, Microsoft Office a zpracování videa.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Josef Pecinovský

Josef Pecinovský

Josef Pecinovský pracoval jako učitel v oboru informačních technologií na střední škole od roku 1990 až do odchodu do důchodu. Kromě toho jeden čas působil jako správce sítě a vedl počítačové kurzy. Napsal pro různá nakladatelství více než šest desítek příruček především z oblasti kancelářských programů, Windows a programů pro střih videa. Je také úspěšným autorem science fiction. Publikoval více než dvacet samostatných knih a několik desítek povídek.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM