EN

Zend Framework

Programujeme webové aplikace v PHP

Marian Böhmer


Programujte snadno aplikace Web 2.0
Zkušený vývojář aplikací v PHP vám krok za krokem představí Zend Framework od úplných základů, aniž by po vás vyžadoval jeho jakoukoli znalost. Výuka probíhá na konkrétních příkladech a nikoliv referenčně – naučíte se tak nové vědomosti ihned uplatnit v praxi. Kniha však nabízí také řadu profesionálních tipů včetně postupu tvorby celé aplikace nebo procesu převedení aplikace PHP 4 na aplikaci Web 2.0.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 416
EAN 9788025129654
Datum vydání 05.12.2010
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,66
Typ Kniha + CD
Vazba brožovaná lepená

Také nechcete neustále programovat něco, co už jednou někdo vytvořil a co již zaručeně funguje? Naučte se také modernímu stylu programování pomocí frameworku a vytvořte bezpečné, spolehlivé a moderní aplikace a služby Web 2.0.

Zkušený vývojář aplikací v PHP vám krok za krokem představí Zend Framework od úplných základů, aniž by po vás vyžadoval jeho jakoukoli znalost. Výuka probíhá na konkrétních příkladech a nikoliv referenčně – naučíte se tak nové vědomosti ihned uplatnit v praxi. Kniha však pomůže i zkušenějším programátorům, neboť nabízí řadu profesionálních tipů, postup tvorby celé aplikace nebo proces převedení aplikace PHP 4 na aplikaci Web 2.0. Autor se v knize věnuje mimo jiné těmto tématům:

- Instalace a rychlý kurz základů práce v Zend Frameworku

- Tvorba pohledů a layoutu aplikace

- Vytvoření formulářů a zpracování dat v databázích

- Přihlašování uživatelů, tvorba vyhledávání, generování PDF

- Tvorba RSS a propojení s externími webovými aplikacemi

- Vývoj vzorové webové aplikace se správou uživatelů a vyhledáváním

- Modularizace, testování či refaktorování aplikací

CD přiložené ke knize obsahuje zdrojové kódy příkladů uvedených v knize, instalaci Zend Frameworku, dokumentaci k API a referenční příručku. O autorovi:

Marian Böhmer vystudoval obor komunikační a informační technologie na Akademii ozbrojených sil v Liptovském Mikuláši. Je zkušeným programátorem v PHP a autorem řady projektů založených na Zend Frameworku. V době vydání knihy působil jako vedoucí IT oddělení a garant IT projektů.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM