EN

333 tipů a triků pro Facebook

Dominik Dědiček


Získejte z Facebooku maximální užitek!
Odhalte potenciál skrývající se v nejrozsáhlejší sociální síti světa! Naučte se vytvářet atraktivní profil, propojit Facebook s Youtube či Picasou, nastavit dostatečnou míru soukromí a třeba i vytvářet kvízy pro své přátele či využít Facebook při marketingové kampani. To vše formou výstižných ucelených postupů přehledně setříděných podle tématu i obtížnosti. Specialitou knihy je neustále aktualizovaná webová příloha.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 240
EAN 9788025129630
Datum vydání 05.08.2010
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Edice Tipy a triky
Hmotnost 0,42
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Neustále aktualizovanou, „živou“ přílohu knihy s novými a doplněnými tipy a triky naleznete na adrese: http://www.facebook.com/pages/Tipy-a-triky-pro-Facebook/120284361336959.

Vlastní profil na populární síti Facebook má dnes každý druhý, ale jen každý desátý umí naplno využívat všech možností této služby. Potřebujete vytvořit atraktivní profilovou fotografii, důkladně zabezpečit své soukromí, vytvořit kvíz, vlastní skupinu, nebo dokonce využít Facebooku při marketingové kampani, a nevíte, odkud začít?

Nadaný autor, který bedlivě sledoval vývoj Facebooku od jeho samotného zrodu, vám prostřednictvím široké plejády praktických postupů odpoví na všechny otázky. Tipy jsou přehledně rozlišeny podle obtížnosti i tématu, stačí tedy rychle nalistovat přesně to, co vás zajímá, a držet se výstižného návodu. Nechybí upozornění na možná úskalí ani množství ilustrativních obrázků. S knihou se mimo jiné naučíte:

- Zacílit reklamu na Facebooku podle věku či vzdělání uživatelů

- Propojit svůj profil se službami Google Picasa, Flickr či Twitter

- Omezit osobní údaje, které mohou aplikace přejímat

- Upozornit fanoušky své stránky na související události

- Připojit ke svému aktuálnímu stavu video z webkamery

- Spravovat seznam členů a diskusní fórum skupiny

- Vytvářet, měnit a spravovat kvízy a ankety

- Odebírat nové zprávy pomocí čtečky RSS

- Pracovat s mobilní a Lite verzí Facebooku

O autorovi:

Dominik Dědiček je mladý autor s bohatými zkušenostmi se světem Internetu. S Facebookem pracuje od doby, kdy byl znám jen americkému internetovému trhu. Protože v této službě již od jejího počátku spatřoval velký potenciál, předává nyní své několikaleté zkušenosti i vám, vážení čtenáři.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM