EN

Excel VBA

Výukový kurz

Martin Král


Expertem na programování v Excelu za několik dní
Chybí vám kniha, která se zaměřuje na praktické využití jazyka VBA při programování aplikací v Excelu a řešení nejčastějších úloh? Autor, který napsal zodpověděl tisíce dotazů vám odkryje své know-how a představí techniky programování, které dokonale využijete pro vlastní konkrétní potřeby. V knize se naučíte základy jazyka, programovat ovládací prvky, událostní procedury, vlastní třídy, formuláře atd.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 504
EAN 9788025123584
Datum vydání 02.04.2012
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,804
Typ Kniha + CD
Vazba brožovaná lepená

Chcete vědět, jak lze pomocí jazyka VBA ušetřit čas? Potřebujete ke své práci více, než nabízejí funkce a vzorce v Excelu? Toužíte poznat tipy a triky odborníka, který se efektivním využitím jazyka VBA zabývá již několik let?

V této unikátní příručce naleznete obrovské množství konkrétních ukázek a řešení běžných problémů, s nimiž se autor setkal ve vlastní praxi a které rovněž vedou k častým dotazům na internetových fórech. Proč tedy prohledávat internetové zdroje, když můžete rady zkušeného autora najít v jediné knize? Publikace je mistrně strukturovaným výukovým kurzem: „učivo“ je probíráno „po kapkách“ tak, aby na sebe vše pečlivě navazovalo, za každou částí lekce navíc najdete otázky k tématu. V knize naleznete mimo jiné tato témata:

- Nejdůležitější typy proměnných a kdy je použít

- Text, čísla a datum v jazyce VBA

- Popis objektového modelu Microsoft Excel

- Uživatelské funkce

- Vytváření ovládacích prvků

- Programování událostních procedur a vlastních tříd

- Formuláře pro zadávání dat

- Práce s editorem VBA

- Příklady automatizace jiných aplikací Microsoft Office

Na CD naleznete všechny kódy příkladů z knihy a sbírku užitečných souborů z dílny autora knihy a předních vývojářů pro Excel. O autorovi:

Martin Král pracuje jako vrcholový manažer v oblasti čerpacích stanic s praxí v ČR, Chorvatsku a na Ukrajině. Znalost aplikací Microsoftu využívá k automatizaci prakticky všech běžných kancelářských úloh. Je editorem a moderátorem fóra www.utteraccess.com a hlavním přispěvatelem v sekci o aplikaci Excel. Jeho online aktivity byly v letech 2007–2009 oceněny titulem MVP (Microsoft Most Valuable Professional).

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM