EN

Microsoft Office Excel 2007

Grafy

John Walkenbach


Vytvářejte grafy přesně podle vašich představ!
Ovládněte jeden z nejmocnějších nástorjů Excelu! Světoznámý autor vás provede zejména novými funkcemi a možnostmi grafů v Excelu 2007 a ukáže vám, jak vybrat ten správný na základě vašich aktuálních potřeb. Naučíte se vkládat do grafů křivky trendů, upravovat údaje přímo v garfu, vytvářet kombinované grafy, snadno grafy formátovat na základě jednotícího stylu i vytvářet grafy z kontingenčních tabulek.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 496
EAN 9788025123058
Datum vydání 05.05.2009
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,775
Typ Kniha + CD
Vazba brožovaná lepená

Chcete se snadno a elegantně naučit vytvářet nejen takové grafy, které vidíte zde? Patříte také k běžným uživatelům Excelu, kteří využijí pouze špičku z ledovce jeho potenciálu grafického znázornění dat?

Světový odborník na Excel vám postupně ukáže, že i zdánlivě neproveditelné kombinace grafů lze sestrojit. Ovládnete zkratky, které vedou od vaší původní představy k její přesné výsledné podobě. Naučíte se vkládat do grafů křivky trendů, upravovat údaje přímo v grafu, vytvářet kombinované grafy, snadno grafy formátovat na základě jednotícího stylu i vytvářet grafy z kontingenčních tabulek. Kromě praktických příkladů a množství tipů nechybí ani kapitola, která vám pomůže vyvarovat se nejčastějších chyb.

Kniha obsahuje mimo jiné tato témata:

- Interaktivní a automaticky se doplňující grafy

- Přidání, přesunutí a formátování prvků grafu

- Práce s datovými řadami, legendou a více osami

- Spojnice trendu, chybových úseček a klouzavých průměrů

- Metody tvorby matematických a statistických grafů

- Použití kontingenčních grafů a tabulek

- Animované, trigonometrické i burzovní grafy

- Vytváření a formátování grafů pomocí VBA

Přiložené CD obsahuje zdroje pro všechny příklady uvedené v knize, takže si budete moci veškerou látku ihned vyzkoušet v praxi.

O autorovi:

John Walkenbach

si svou letitou odbornou publicistikou vydobyl pozici vůdčí autority v oblasti tabulkového softwaru a přezdívku „Mr. Spreadsheet“. Je šéfem firmy JWalk and Associates a tvůrcem proslulého balíčku utilit Power Utility Pak. Napsal více než 30 knih o tabulkových procesorech a přes 300 článků pro renomované počítačové magazíny PC World a Info World.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM