EN

iPhone

Průvodce s tipy a triky

David Pogue


Využijte svůj iPhone naplno!
Telefon, který změnil svět, má potenciál obohatit i váš mobilní život. Průvodce s tipy a triky je kompletním informačním zdrojem, díky němuž iPhone nejen poznáte, ale objevíte též možnosti, o nichž ostatní uživatelé ani netuší. Autor, světově uznávaný guru v oblasti produktů společnosti Apple, vám postupně odhalí všechny užitečné funkce iPhonu a doplní o spoustu tipů a triků.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název iPhone, The Missing Manual
Počet stran 320
EAN 9788025121887
Datum vydání 14.12.2008
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,505
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Telefon, který změnil svět, má potenciál obohatit i váš mobilní život. Průvodce s tipy a triky je kompletním informačním zdrojem, díky němuž iPhone nejen poznáte, ale objevíte téžmožnosti, o nichž ostatní uživatelé nemají ani tušení.

Autor, světově uznávaný guru v oblasti produktů společnosti Apple, vám postupně odhalí všechny užitečné funkce iPhonu. Nabídne celou řadu tipů a triků, díky nimž dostanete ze svého iPhonu netušené možnosti a zefektivníte svou každodenní práci. A poradí také, jak řešit nejčastější problémy a jak se jim pro příště vyhnout.

Kniha vám mimo jiné prozradí:

- Jak si uspořádat úvodní obrazovku podle představ

- Jak uskutečnit konferenční hovor

- Jak nastavit a vytvořit vlastní vyzvánění

- Jak pomocí iPhonu ovládat televizi

- Jak se připojit k Exchange Serveru a kanálům RSS

- Jak synchronizovat veškerý obsah s počítačem

- Jak vylepšit funkčnost map a geotaggingu

- Jak se připojit k Internetu v letadle

- Jak prodloužit výdrž baterie iPhonu

Díky spolupráci se serverem MobilMania.cz byla kniha lokalizována a doplněna o řadu užitečných informací pro české uživatele.

Kniha Davida Pogua, sloupkaře New York Times, se stala bestsellerem již ve svém prvním vydání. Nyní se konečně i k českým čtenářům dostává překlad druhého vydání, které je přímo zaměřené na iPhone 3G. iPhone: Průvodce s tipy a triky se vyznačuje čtivostí, technickou správností a snahou pomoci čtenářům s objevováním nových fint a triků.

— Tomáš Doseděl, Mobilmania.cz

O autorovi:

David Pogue

patří mezi nejčtenější autory odborné literatury na světě, jeho knih se prodalo již přes 3 miliony výtisků. Je nejúspěšnějším autorem příruček k produktům společnosti Apple. U nás vyšla jeho kniha Mac OS X Leopard: Kompletní průvodce. Své články věnující se výpočetní technice publikuje v New York Times.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM