EN

Fotomodeling

Billy Pegram


Pózovací techniky pro fotografy (i jejich modelky)
Zkušený fotograf vám v této knize podrobně ukáže základní pózy používané při fotografování, seznámí vás s jejich praktickým použitím a účinkem. Na konkrétních ukázkách uvidíte, jak působí různá poloha hlavy, rukou, ramen, nohou a celého těla. Dozvíte se, jakou pózu použít, když chcete zdůraznit ladné křivky modelky nebo naopak když potřebujete přitáhnout pohled diváka na náramek, který má modelka na své ruce.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 152
EAN 9788025122327
Datum vydání 20.10.2008
Věk od 15
Formát 210x235 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,64
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Ať už fotografujete profesionální modelku nebo ve fotomodelingu nezkušenou dívku, svou přítelkyni či klientku, je vždy důležité, aby na výsledném snímku působila dobře a přirozeně. Tato kniha vám ukáže ohromný rozsah póz a jejich variací, které máte jako fotograf (či modelka) k dispozici.

Autor vám na svých fotografiích předvede konkrétní pozice rukou, nohou, hlavy a celého těla, popíše vám jejich efekt na fotografii, poukáže na ty, které působí zdeformovaně, a naopak doporučí ty, které je vhodné používat. Naučíte se sledovat, jaké části fotografie přitahují nejvíce pohled diváka a jak s touto znalostí můžete dál pracovat – jaký je rozdíl mezi tím, když je hlavním objektem zájmu krása modelky, a jakou pózu modelky zvolit, když chcete přitáhnout pohled diváka k luxusnímu náramku, který má modelka na ruce.

V této knize mimo jiné naleznete:

- Konkrétní příklady různých póz a jejich uplatnění

- Rady, jak profesionálně spolupracovat s modelkou

- Návody na tvorbu fotografického portfolia modelky

- Ukázky povedených fotografií i nejčastějších chyb

Kniha bude určitě užitečným průvodcem i pro začínající modelky, které by rády jednou viděly svou fotografii na titulní stránce časopisu.

Pronikněte do tajemství profesionálních modelek a jejich fotografů – tajemství přirozeně působící a ladné pózy.

O autorovi:

Billy Petrám

je profesionální fotograf žijící v Las Vegas (USA). Věnuje se hlavně fotografování žen – ať už ve formě módní či umělecké fotografie. Je mj. fotografem slavného tanečního představení Lord of the Dance. Napsal už tři fotografické knihy, tato je první vycházející v českém překladu. Jeho portfolio naleznete na billypegram.com.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM