EN

Digitální fotografie pro ženy

Miroslava Kinclerová


Začněte fotografovat - uvidíte, jak je to snadné!
Možná už jste držela v ruce fotoaparát, zmáčkla spoušť..., a pak byla zklamaná z toho, že vaše fotky nevypadají jak chcete. Nemáte chuť pročítat složité příručky a manuály? Pak je tato kniha přesně pro vás. Zkušená autorka vás nenásilným způsobem naučí vnímat krásu kolem sebe, světlo i kompozici a pak ve správnou chvíli zmáčknout spoušť. A z fotoaparátu se zaručeně stane váš nejlepší přítel!

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 160
EAN 9788025123577
Datum vydání 02.12.2008
Věk od 15
Formát 210x235 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,57
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Cit pro krásu a intuitivní vnímání světa je odedávna doménou hlavně žen. Fotoaparát je přitom velmi jednoduchým nástrojem, pomocí kterého můžete rozvinout své vnímání, využít naplno své ženské intuice a navíc získat příjemného koníčka.

Autorka, zkušená fotografka, vás naučí cítit se s fotoaparátem v ruce sebejistě a suverénně ho ovládat v každé situaci. Vše vám vysvětlí od naprostých základů a svým praktickým, netechnickým přístupem vám bez zbytečné teorie pomůže k tomu, aby vaše fotografie vypadaly přesně tak, jak chcete. Tuto knihu totiž napsala žena přímo pro nás, pro ženy.

S touto knihou se dále naučíte:

- Vybrat si ten pravý fotoaparát

- Rozumět slovům, jako je expozice, clona či ISO

- Nastavit fotoaparát tak, aby byly fotky pěkné a zajímavé

- Fotografovat rodinu, portrét či město v nočním osvětlení

- Vyrovnat se s šerem, sluncem i příliš temnými stíny na snímku

- Vnímat světlo a atmosféru záběru

- Rozumět kompozičním pravidlům

- Používat svou ženskou intuici při fotografování

Ohromte své přátele jedinečnými snímky z dovolené, kouzelnými krajinami, které míjíte na svých procházkách, či nevšedními fotografiemi květin. Jste to vy – jste jedinečná. Podělte se s ostatními i o svůj jedinečný pohled na svět kolem sebe.

Využijte naplno svůj ženský potenciál a objevte kouzlo fotografování!

Je to jednodušší, než si myslíte...

O autorce:

Miroslava Kinclerová

je zkušená česká fotografka. Vyrůstala ve fotografické rodině, svou první zrcadlovku si pořídila ve 20 letech, v roce 1995 pak přešla na digitální techniku. V současné době se zaměřuje především na snahu o zachycení emocí v krajině či tvářích lidí, fotografuje ale i sport či makro. Má za sebou úspěšnou účast v několika fotosoutěžích a na jedné fotografické výstavě. Galerii jejích fotografií naleznete na stránkách www.mikiweb.kx.cz.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM