EN

Velká kniha digitálního videa

Ben Long, Sonja Schenk


Vše o digitálním videu a jeho zpracování.
Pokud se chcete v natáčení vlastních videosnímků přiblížit profesionálům, pak jste na správné adrese. V knize se naučíte vše o přípravě scénáře k vlastnímu videoprojektu i o finanční náročnosti různých typů projektů a jejich financování, o technikách natáčení, o vybavení počítače pro střih a úpravy videa, o vylepšení méně povedených pasáží, o finalizaci projektu a jeho publikování na DVD ad.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Digital Filmmaking Handbook Second Edition
Počet stran 488
EAN 9788025105801
Datum vydání 26.05.2005
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,78
Typ Kniha + DVD
Vazba brožovaná lepená

Chcete-li se v natáčení a vytváření vlastních videosnímků přiblížit profesionálům, pak zde jste na správné adrese. V knize se naučíte nejen vše o přípravě scénáře k vlastnímu projektu, ale i o technikách natáčení, o vybavení počítače pro střih a úpravy videa, o vylepšení méně povedených pasáží, o použití různých efektů, vytváření titulků, finalizaci snímku a jeho publikování na DVD nebo jiným způsobem i o finanční náročnosti různých typů projektů a jejich financování,.

Kniha vzešla z pera zkušené televizní producentky a pomůže vám s vytvořením skvělé filmové sekvence z momentek, jež přináší život, amatérského filmu nebo poutavé prezentace.

Předností publikace je i našlapané DVD s dalšími texty o přípravě scénáře, které vycházejí z dlouhodobé zkušenosti úspěšných světových scénáristů, a filmovým materiálem pro cvičení, která jsou nedílnou součástí knihy a umožní vám vše si vyzkoušet. Publikaci ocení nejen nadšení tvůrci videa z řad veřejnosti, ale i lidé, kteří mají ve firmách na starosti přípravu nebo výběr propagačních a reklamních spotů.

Z obsahu knihy:

- Příprava scénáře a plánování natáčení

- Výběr nejvhodnější kamery

- Techniky natáčení

- Vybavení počítače

- Střih a úpravy videa na počítači

- Titulky a efekty

- Finalizace filmu a jeho publikování

Na DVD naleznete:

Další texty o tvorbě scénářů a plánování výroby filmu, videosekvence ke cvičením z knihy, zkušební verzi Adobe Premiere a After Effects.

O autorech:

Ben Long je spisovatel, producent, věnuje se natáčení videa, napsal úspěšnou knihu Complete Digital Photography.

Sonja Schenk je nezávislou producentkou, stříhá a upravuje video záznamy, spolupracovala na mnoha televizních projektech a filmech. Napsala knihu Digital Non-linear Editing.

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM