EN

Vypalujeme DVD

2. aktualizovaný dotisk

Petr Broža


„Nebuďte pozadu a zapisujte na DVD!“
Velké množství dat se už na cédéčko často nevejde, a proto se začínají čile na místě cédéček objevovat dévédéčka, tedy média DVD, která mají více než šestinásobně vyšší kapacitu. Bohužel se zapisováním na DVD je více problémů, než je tomu při vypalování cédéček. Právě tato kniha vám ukáže jak vypálit vlastní film na DVD, kopírovat filmy, zálohovat data a správně pracovat s vypalovacími programy.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788072267828
Datum vydání 21.08.2003
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,36
Typ Kniha + CD
Vazba brožovaná lepená

Doba, kdy se nám kapacita jednoho cédéčka zdála neskutečně velká, je dávno pryč. Obrovská množství dat, která vyprodukujeme, se na cédéčka zkrátka nevejdou. Proto se pomalu začínají na místo cédéček tlačit dévédéčka, tedy média DVD. Dévédéčka mají více než šestinásobně vyšší kapacitu, takže nemusíte šetřit každým megabajtem.

Bohužel zapisování na DVD má ještě mnohá úskalí, jako například nejednotnost formátů. Při vypalování tak může vzniknout více problémů než při vypalování cédéček. Právě proto jsme připravili další knihu o vypalování DVD, v níž se dozvíte, jak vypálit vlastní film na DVD, zálohovat data, kopírovat filmy, pracovat s vypalovacími programy a mnoho dalších užitečných informací. Nebuďte pozadu a zapisujte na DVD!

Na cédéčku najdete:

- editory videa

- programy pro kopírování DVD

- utility pro tvorbu DivX, VCD a SVCD

- vypalovací programy

- programy pro tvorbu vlastních DVD

- utility pro vytvoření katalogu DVD

O autorovi:

Petr Broža (*1978) je studentem Filozofické fakulty Univerzity Palackého, obor žurnalistika, a kromě toho pracuje jako manažer internetových časopisů společnosti Computer Press. Má za sebou rozsáhlou publikační činnost, pracoval jako redaktor čtrnáctideníku Computer, šéfredaktor online magazínu MobilMania.cz a napsal více než desítku knih, z nichž většina se stala okamžitě bestsellery.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM