EN

Microsoft Office 2000 a XP

Podrobná uživatelská příručka

Petr Městecký, Kolektiv


Jedna kniha na 5 produktů
Pracujete s některým z programů kancelářského balíku Microsoft Office, ale chtěli byste se naučit ovládat i ostatní? Potřebě čtenářů, kteří musí rychle proniknout do práce hned s několika programy, jako jsou Word, Excel, Outlook, Access nebo PowerPoint, vychází vstříc kniha, v níž najdou vše potřebné pro zvládnutí všech programů, jež jsou všeobecně považovány za základní počítačovou gramotnost.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 426
EAN 9788072267132
Datum vydání 23.01.2003
Věk od 15
Formát 190x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,84
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Pracujete s některým z programů kancelářského balíku Microsoft Office, ale chtěli byste se naučit ovládat i ostatní a pochopit, k čemu jsou dobré? Nechcete si přitom kupovat množství příruček, které stejně plně nevyužijete? Potřebě čtenářů, kteří musí rychle proniknout do práce s některým z programů jako jsou Word, Excel, Outlook, Access nebo PowerPoint vychází vstříc tato kniha.

V úvodu, který mohou zkušenější uživatelé přeskočit, se seznámíte se společnými vlastnostmi programů Microsoft, se základy jejich ovládání a s jejich možnou spoluprací. Pak následují kapitoly věnované jednotlivým programům, v nichž se naučíte programy ovládat do té míry, abyste si byli schopni poradit s úkoly a problémy, které vám přinese každodenní praxe.

Z obsahu:

- Microsoft Word – psaní textu, výběr písma, formátování, tabulátory, sloupcový text, poznámky pod čarou, práce s tabulkami, kontrola pravopisu, tisk.

- Microsoft Excel – zadávání dat, vytváření a úprava tabulek, vzorce, grafy, práce se seznamy, tisk.

- Microsoft Outlook – práce s elektronickou poštou, kalendář, kontakty, úkoly, vyhledávání emailů, tisk.

- Microsoft Access – vytváření tabulek a datových listů, hledání, filtrovaní a řazení dat, dotazy, formuláře, tvorba sestav.

- Microsoft PowerPoint – vytváření prezentace, práce se snímky, zadávání textu a obrázků, úprava vzhledu prezentace, doplnění zvuku, videa nebo animací, předvádění nebo tisk výsledku.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM