EN

Zachumlej se, pohádka začíná

Olga Rusnáková


Pohádkové příběhy, které pohladí svou lehkou moudrostí a nevtíravým ponaučením. Neobyčejné příběhy, do kterých se mohou ponořit velcí i malí a příjemně tak prožít společný čas.
Pohádkové příběhy, které přinášejí dětem laskavou moudrost a velmi citlivě uchopené ponaučení okořeněné špetkou poezie. Podaří se pošťáku Edovi doručit všechny dopisy na jeho kouzelném kole? Překoná sněhová vločka Kristýnka strach z výšek? Splní se starému dřevěnému mostu jeho tajný sen? Dvě nerozlučné kamarádky Dobrovolnice a Doopravdice vás provedou každým příběhem a ani na konci pohádky vás nenechají vydechnout. Těšte se!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr pohádka
Jazyk čeština
Počet stran 112
EAN 9788076509511
Datum vydání 02.03.2023
Věk od 4
Formát 170x243 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,44
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Pohádkové příběhy přinášejí dětem laskavou moudrost a velmi citlivě uchopené ponaučení okořeněné špetkou poezie. Před branami fantazie někdy zažíváme obyčejnost. Obyčejnost? I ta bývá často úsměvná, však uvidíte. Podaří se pošťáku Edovi doručit všechny dopisy na jeho kouzelném kole? Překoná sněhová vločka Kristýnka strach z výšek? Splní se starému dřevěnému mostu jeho tajný sen? Dvě nerozlučné kamarádky Dobrovolnice a Doopravdice vás provedou každým příběhem a ani na konci pohádky vás nenechají vydechnout. Těšte se!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM