EN

Vikingská sága: Krví a železem

Peter Gibbons


Ódine, dopřej mi mou pomstu.
Hundr, odvážný mladý Seveřan s tajemnou minulostí, se připojuje k vikingské invazi na saskou půdu. Sní o tom, že se prokáže jako úspěšný válečník. Na své dobrodružné cestě však musí zápasit o přežití v brutálních bojích a těžce si vybojovat své místo v krutém světě Vikingů. Nejednou čelí chladnokrevné zradě z řad vikingského vojska, ale v těžkých situacích poznává pravé přátele. Jeho osud je provázán se slávou, láskou i smrtí. V epickém příběhu Hundra a jeho spolubojovníků krev a napětí rozhodně nechybí.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název The Viking Blood and Blade Saga
Původní jazyk angličtina
Překladatel Radovan Baroš
Počet stran 304
EAN 9788026449010
Datum vydání 05.10.2023
Věk od 18
Formát 160x230 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,548
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

V roce 865 n. l. vtrhnou divocí a bojechtiví Vikingové na saskou půdu, s jasným cílem – získat kořist, dobýt nová území a pomstít smrt jejich legendárního vůdce, Ragnara Lothbroka.

Mezi nimi je Hundr, neohrožený Seveřan se psím jménem a tajemnou minulostí. Připojuje se k posádce zocelených válečníků a k Ivaru Bezkostnému, jednomu z nejznámějších Vikingů v dějinách.

Uprostřed krvelačné invaze pomstylačných synů Ragnara Lothbroka do saské Anglie se Hundr rozhodne přidat k vikingským bojovníkům pod velením jarla Einara Rváče. Jeho cílem je získat si respekt a pověst úspěšného válečníka, aby zazářil před očima Ivara a jeho obávaných bratrů. Avšak aby svého cíle dosáhl, musí nejen bojovat se Sasy, ale také čelit zradě, která číhá uvnitř samotného vikingského vojska.

Hundr musí obstát v invazi, čelit brutálním útokům a hledat své místo v krutém světě Vikingů. Na cestě tímto svižným dobrodružstvím si sáhne na hranice svých schopností a setká se s nezapomenutelnými postavami, které mu změní osud.

Pokud jste fanoušky Bernarda Cornwella, Conna Igguldena, Simona Scarrowa, Davida Gemmella a Gilese Kristiana, pak si toto epické vikingské dobrodružství plné bitev, zrady a napětí zamilujete.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM