EN

Moderní česká cukrařina

Josef Maršálek


Pečte a inspirujte se recepty uznávaného mistra cukráře
Josef Maršálek vyzradil svá sladká tajemství a sepsal 47 skvělých receptů – nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá. Jak rafinovaně vylepšit laskonky, žloutkové řezy či větrníčky? Do kterého zákusku přidat špetku pepře nebo chilli? Neptejte se a raději pečte a ochutnávejte! Recepty prestižními cenami ověnčeného cukráře, který pekl i pro britskou královnu, mají pouze jednu nevýhodu: nikdy nebudete mít dost… Bon appétit!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 192
EAN 9788076831520
Datum vydání 18.08.2022
Věk od 15
Formát 206x235 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,758
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Česká moderní cukrařina

Od vánočky až po nejnovější trendy v cukrařině. Nejlepší cukrářské recepty pohromadě!

I cukrářské řemeslo si zaslouží svého kreativního designéra – a Josef Maršálek je jedním z nejlepších. Prestižními cenami ověnčený cukrář pracoval více než sedm let v londýnském kulinárním týmu luxusního domu Harrods, pekl pro britskou královnu, cestoval po světě, sbíral zkušenosti v Americe i v Indii a udával cukrářské trendy celému světu. A teď sepsal na základě svých zkušeností kuchařku dostupnou pro všechny. Najdete v ní 47 jeho nejoblíbenějších receptů zahrnujících českou klasiku i moderní dobroty a můžete se inspirovat osvědčenými cukrářskými triky nejen pro začátečníky, ale i pro pokročilé. Nechte se zlákat a přijměte pozvání do sladkého světa plného lahodných krémů, křupavých těst, neodolatelných moučníků a sametových polev – do světa, který si ode dneška můžete upéct a připravit sami doma!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Josef Maršálek

Josef Maršálek

Mistr cukrář, který se v devatenácti letech vydal za svým snem a místo učitelem se stal na sedm let součástí nejlepšího kulinárního týmu Evropy, s nímž pekl dobroty i pro anglickou královnu. Své zkušenosti sbíral po celém světě – procestoval Evropu a působil i v Indii v nejlepší tamní patisserii, aby se nakonec vrátil zpět do Česka, založil vlastní firmu a natočil nejúspěšnější světovou show o pečení. Pořádá kurzy, poskytuje konzultace majitelům cukráren i kaváren a prostřednictvím kuchařek plných svých nejoblíbenějších receptů se rozhodl podělit o všemožná sladká tajemství.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM