EN

Dystopický román o zakázané lásce, věrném přátelství, rodinných vztazích a společnosti, která se vymezila na dva tábory, které sebou navzájem pohrdají.
Becky je Venkovanka, Matt je Pokrokový. Když se poprvé setkají, vidí v sobě přesně to, co očekávali – hloupou venkovskou dívku a arogantního kluka z města. Teprve čas jim ukáže, jak moc se pletli a že jsou pro sebe stvoření. Společnost však zakazuje vzájemné stýkání mezi Venkovany a Pokrokovými, takže je jejich láska v ohrožení. Podaří se Becky a Mattovi najít způsob, jak být spolu, a vymanit se ze spárů špatně přetvořené společnosti?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr YA romantika
Jazyk čeština
Počet stran 496
EAN 9788076509375
Datum vydání 22.12.2022
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,652
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Becky je Venkovanka, Matt je Pokrokový. Každý žije jinde a úplně jiným způsobem života, a přece ani jeden z nich není spokojený a chtějí od života něco víc. Když se poprvé setkají, vidí v sobě přesně to, co očekávali – hloupou venkovskou dívku a arogantního kluka z města. Teprve čas jim ukáže, jak moc se pletli a že jsou pro sebe stvoření.

Společnost však zakazuje vzájemné stýkání mezi Venkovany a Pokrokovými, takže je jejich láska v ohrožení. Podaří se Becky a Mattovi najít způsob, jak být spolu, a vymanit se ze spárů špatně přetvořené společnosti?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM