EN

Nezkrotná magie

Allison Saftová


Něžný milostný příběh na pozadí smrtícího lovu odehrávající se v jedinečném fantasy světě, jenž vás pohltí svou bohatou atmosférou.
Ostrostřelkyně Margaret a alchymista Wes se neznali. Spojil je až Půlměsíční hon – štvanice na mytického tvora halu, jehož zabití odhalí vítězným lovcům prastaré magické tajemství a přinese slávu a bohatství. Přestože jsou Wes a Margaret jako voda a oheň, brzy zjistí, že je to k sobě táhne. S blížícím se lovem roste jejich láska, ale i napětí. Stane se klíčem k vítězství temná magie, kterou se jim podařilo odhalit? Nebo zemřou dřív, než ji budou moci použít?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Jazyk čeština
Původní název A Far Wilder Magic
Původní jazyk angličtina
Překladatel Tereza Dubenská
Počet stran 368
EAN 9788025364697
Datum vydání 21.09.2023
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,405
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Když Margaret Weltyová spatří posledního žijícího mýtického tvora – legendární halu, ví, že brzy začne Půlměsíční hon. Ten, kdo halu zabije, odhalí prastaré magické tajemství a získá slávu a bohatství. Margaret je nejlepší ostrostřelkyně ve městě, přihlásit se však mohou pouze dvoučlenné týmy, a proto potřebuje alchymistu.

Weston Winters není alchymista – zatím. Z každého učení ho vyhodili a jeho poslední šancí je, že ho přijme mistryně Weltyová. Když však dorazí na její panství, najde tam jen její dceru Margaret. Ta mu dovolí zůstat, má však podmínku: musí se s ní zúčastnit lovu.

Přestože jsou Wes a Margaret jako voda a oheň, brzy zjistí, že je to k sobě táhne. S blížícím se lovem roste jejich láska, ale i napětí. Stane se klíčem k vítězství temná magie, kterou se jim podařilo odhalit? Nebo zemřou dřív, než ji budou moci použít?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM