EN

Začínáme číst - Pohádky

Marie Tetourová


Velká tiskací písmena! Vhodné pro nácvik čtení genetickou metodou.
Učí se vaše dítě číst? Nejznámější pohádky jsou to pravé pro začínající čtenáře. Vhodná délka textu, jednoduchý příběh, velká tiskací písmena a krásné ilustrace Edity Plickové jsou zárukou toho, že kniha se bude dětem líbit a bude se jim dobře číst. O Karkulce, O perníkové chaloupce, O veliké řepě a další známé pohádky. Velká tiskací písmena jsou vhodná především pro děti, které se učí číst genetickou metodou.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Edita Plicková
Jazyk čeština
Počet stran 112
EAN 9788025358641
Datum vydání 18.08.2022
Věk od 6
Formát 171x235 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,421
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Učí se vaše dítě číst? Nejznámější pohádky jsou to pravé pro začínající čtenáře. Vhodná délka textu, jednoduchý příběh, velká tiskací písmena a krásné ilustrace Edity Plickové jsou zárukou toho, že kniha se bude dětem líbit a bude se jim dobře číst.

O Karkulce

O perníkové chaloupce

O veliké řepě

… a další známé pohádky

Velká tiskací písmena jsou vhodná především pro děti, které se učí číst genetickou metodou.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Marie Tetourová

Marie Tetourová

Marie Tetourová se narodila v listopadu 1935 v Praze. Vystudovala obor zdravotní sestra. Spisovatelské tvorbě se věnovala od sedmdesátých let minulého století. Mezi její prvotiny patří hudební texty (vyšlo jí několik gramodesek), úzce spolupracovala s Ostravským rozhlasem. Následovalo psaní textů (i veršovaných) do omalovánek a leporel. V neposlední řadě napsala několik desítek knih pro děti, jak pohádek, tak i encyklopedických a naučných knížek. Nejčastěji spolupracovala s výtvarnicí Editou Plickovou. Dlouhá léta přispívala do časopisu Pastelka, byla činná i v Radě tohoto časopisu. Zemřela v říjnu roku 2015.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM