EN

Zpátky v Opačnu! Volné pokračování fantasy série z alternativní verze Londýna.
S vnoučaty Nejvyššího Mága jsou jen samé potíže. Cassia je odhodlaná vstoupit do Společnosti mladých a nadaných Mágů, ale její kouzla jsou jedna velká katastrofa. Její bratr Ollivan se chce stát předsedou Společnosti, ale nejdřív musí deaktivovat nebezpečnou past, kterou kdysi vymyslel. Je tu však problém – Cassia už ji omylem spustila. Křehký mír mezi magickými frakcemi visí na vlásku. Dokážou ho natolik rozdílní sourozenci společně udržet při životě?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Wayward
Původní jazyk angličtina
Řada Opačno
Překladatel Petra Badalec
Počet stran 392
EAN 9788076616882
Datum vydání 30.03.2023
Věk od 13
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,484
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Magický Londýn vzhůru nohama je rozdělený mezi šest různých frakcí. Každá má svůj specifický set kouzelných dovedností a nevychází spolu zrovna ideálně, mír drží jen na vlásku. Mágové však navíc mají vlastní problémy, které hrozí, že jejich frakci roztrhají na kusy zevnitř.

Cassia Simsová, vnučka Nejvyššího Mága, by měla být mocnou kouzelnicí, ale nikdy magii tak úplně nepřišla na zoubek, a tak nesmí vstoupit do Společnosti mladých a nadaných Mágů. Zoufale touží ukázat, co v ní je, a tak je vlastně omylem zatažena do plánu svého bratra Ollivana, který se chce stát předsedou Společnosti. Cassia totiž narazí na past, kterou Ollivan nachystal pro své nepřátele: prokletou panenku, která pohltí veškerou magii, jež je na ni vržena. A náhodou ji spustí. Dokážou odcizení sourozenci Opačno zachránit, past zastavit a udržet příměří mezi frakcemi?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Opačno"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Hannah Mathewsonová

Hannah Mathewsonová

Hannah Mathewson se narodila v Cambridge ve Velké Británii. Její nezkrotně kreativní povaha ji přivedla k hraní, hudbě, kreslení i touze natáčet filmy, pak však zakotvila u psaní románů, kterému se věnuje už od dob dospívání. Prvním pokusem byla kniha o mladé ženě, kterou navštívil duch její zesnulé nejlepší kamarádky. Studovala filmovou a televizní vědu na University of East Anglia a pracovala v kinech, knihovnách i archivech. Za svou krátkou povídku Two Pounds, Six Ounces získala ocenění Fiction Desk Writer’s Award. Opačno je jejím debutem.   
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM